B
BS Okuru
Misafir
Balık yok. Ya varsa
Ekli dosyalar
-
25.6 KB Görüntüleme: 979
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maaşallah, teneke kaşıkla mı...Merhaba,
İşim erken bitince mekâna bir ineyim dedim,
Üsküdar bir kardeşimiz çalışıyor bu havada balığa ineni de Allah boş çevirmiyor,
Balık var ama bu dönemde balık yakalamak kolay olmuyor
Rastgelsin
Ekli dosyayı görüntüle 71069
Ekli dosyayı görüntüle 71070
Kovanın yağmurla dolmasını bekledi galiba arkadaşMerhaba,
Üsküdar bir kardeşimiz çalışıyor bu havada balığa ineni de Allah boş çevirmiyor,
Rastgelsin
Yok kendo 9cm üstü limon altı turuncu (GTO ) ile almış bu kardeşimiz,Maaşallah, teneke kaşıkla mı...
Teşekkür ediyorumYok kendo 9cm üstü limon altı turuncu (GTO ) ile almış bu kardeşimiz,
İlla ki bu olacak diye bir kaide yok turuncu,limon,pembe renk şu an için aykırı renkler makbul,
Rastgelsin
Hava fenaKovanın yağmurla dolmasını bekledi galiba arkadaşazıcık su koysaymış iyiymiş
Ne demek ben de size tüm kalbimle güzel ve bol balıklar diliyorum,Teşekkür ediyorum
Doğrudur, bende çıktım servise yürümek için 10 dk yol gidiyorum, fena rüzgar var şemsiye actirmiyor. Ben latife olsun diye demistim aslında ama rüzgardan dolayı olacağı hiç aklıma gelmedi. Tebrik ettim arkadaşı vallahi bu havada cesaret ister. Balık bol olsa neyse de iki balık için hasta olmak da var.Hava fena
Çocuk kovayı suya atamıyordu rüzgardan![]()
Evet böyle havada tutmak zor zanaat lakin hava güzel olunca boğazın sahipleri ve yamyamlarının masai saati başladığı için böyle havalar bulunmaz nimet. TeşekkürlerMerhaba,
Rastgelsin