Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Cubuklu taraflarında olan varmı acaba, rüzgar ve balık durumundan bir haberdar olaydık?

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akbay

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
A Rh Negatif
çubuklu pek tat vermiyor barış bey arabalı vapur geldinden beri mera tuhaflaştı ama bugun baktımda hayel kahvesi ve kanlıca otel yanı daha verimlidir bilginiz olsun şunuda sölemeden gecmeyin akıntı çok ama verimli şu aralar 2 bebiş tuttum rapala bebişden büyük :)
0C96EC4F-F6BD-4A30-8B40-911B35FBAAD0.jpeg

Mektupla

Daimi Üye
çubuklu pek tat vermiyor barış bey arabalı vapur geldinden beri mera tuhaflaştı ama bugun baktımda hayel kahvesi ve kanlıca otel yanı daha verimlidir bilginiz olsun şunuda sölemeden gecmeyin akıntı çok ama verimli şu aralar 2 bebiş tuttum rapala bebişden büyük :) Ekli dosyayı görüntüle 73700
Maaşallah, Lüfer lerde nasib olsun inşaallah...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çubuklu pek tat vermiyor barış bey arabalı vapur geldinden beri mera tuhaflaştı ama bugun baktımda hayel kahvesi ve kanlıca otel yanı daha verimlidir bilginiz olsun şunuda sölemeden gecmeyin akıntı çok ama verimli şu aralar 2 bebiş tuttum rapala bebişden büyük :) Ekli dosyayı görüntüle 73700
hala yavrular abi :( hiç büyümemişler

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Akın dostum,
Denemelere devam
Maaşallah diyelim
Küçüğü gelmiş, muhtemelen salmışsındır büyüyüp te gelir inşallah

Rastgele

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Haklısın reis çubuklu 2016 aralıktan bu yana tat vermedi lakin taaa Kartal'dan boğaza kaçınca bana en kolay çubuklu ve Vaniköy. Bu sene çubuklu da kılçık yokken Vaniköy güzel istavrit yaptı.
Küçük de olsa rapalaya kanıp gelen bir eleman almışsın yine, öp kokla geri sal, o da yeter :) Kartal'da sezon açılsa bogaza ekime kadar uğramam lakin bu tarafta da pek bir ümit yok. 15 Nisan dan sonra inşallah başlar...

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mektupla

Daimi Üye
Bugün ahmet abinin paylaştığı lüferi gördüm indim çamlıbahçeye :) 3 gibi oradaydım 530 da ayrıldım 1 kilo iri istavrit aldım. Akıntı burnudan eve giderken güzel boyda kurşun arkası alan gördüm
Maaşallah...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün ahmet abinin paylaştığı lüferi gördüm indim çamlıbahçeye :) 3 gibi oradaydım 530 da ayrıldım 1 kilo iri istavrit aldım. Akıntı burnudan eve giderken güzel boyda kurşun arkası alan gördüm
lüfermi alınmış yine iyi bu yoklukta :)

Akbay

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
A Rh Negatif
Akın dostum,
Denemelere devam
Maaşallah diyelim
Küçüğü gelmiş, muhtemelen salmışsındır büyüyüp te gelir inşallah

Rastgele
Evet haklısın devam ama birazdaha var vakit bebiş konusuna gelince o güZelim kovaya koymak insanlık sucudur duşuncem balık tezgahı da olanlar hiç bahsetmiyorum eyvah eyvah bize verdikleri belge neden verildi anlamış deyilim ver parayı al kağıt parçasını umarım dünya standartlarında avlanma yasası gelir ağları çok iyi denetlenmesi büyün yanında küçükte gelmiş ben neyapıyım diyipte işin içinden çıkmaları nerden başladım bu konuya yaww canım daha çok sıkılıyor bahsettikce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...