Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maşallah Avınız daim olsun, derinlik ve kıyıya mesafe nedir , av şartları ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz
4 gün önce rüzgar başlamadan deniz nisbeten temizdi görüş mesafesi 8 metre falandı daldığım plajda, şimdi poyrazla beraber su bulandı zıpkının ucunu bile göremezsin , Marmara Ereğlisinde denizin dalmaya müsait olduğu günleri yakalamaya çalışıyoruz , toz bulutu gibi organik bir kirlilik var suyun içi sis gibi bulanık oluyor, dalmaktan haz almıyorsun ... Balığı sabah 7 de plajda kıyıya yakın bir mesafede 3 metre derinlikte vurdum.

B

BS Okuru

Misafir
Kendisi zaten her mesajında herşeye mualif :mad: .Sorun yok , bizler keyifle okuyoruz.
bu banaysa sevindim.
farklı olmak hoşuma gider.
teşekkürler.
oralar bizim levrek av meramız.
son günlerde su berraktı,levrekte ne çok bulanık suda olmaz, nede cam gibi berrak suda.
hafif tatlı bulanık olması lazım.
son 20 gündür de bu durum yok.su bulandıysa,hafif rüzgar varsa deneyelim diyecektim.
av raporunu aldım.teşekkürler.
daha iyileri rast gelsin.
beni anlamayan halen amatörlükte ve ucuzlukta direten ,belkide parası olmayan bilemem çare arayanlara yalan yanlış yazan orta bile olmamış amatör balıkçılara aşagıdaki resimi yolluyorum.

Ekli dosyalar

• 58.6 KB Görüntüleme: 405
Moderatör tarafında düzenlendi:

ihsank

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tüm Dostlara forumdaşlara selamlar Marmara Ereğli yazlıkta olmam sebebiyle Foruma pek katılamadım , levrek için spin denemelerine
devam henüz kısmet olmadı , alabildiğimiz en iyi balık ise yemli patlak kurdu ile mırmır .

Ama zıpkınla 1.2 kg levrek kısmet oldu , tecrübeli yerel Balıkçılar bölgede levreğin yazın sıcak havada oltaya pek rağbet etmediğini Ekimden sonra şansın daha fazla olduğunu söylediler. Daha iyileri sizlerin oltalarına denk gelsin Rastgele

Ekli dosyayı görüntüle 78368
Ekli dosyayı görüntüle 78369
Maşallah

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
siyah beyaz ve sepia filtresi açık unutmuşum öncelikle özür dilerim.

dün yine galata çok kalabalıktı , kayıklardan olta atmak mümkün görünmüyordu ama balık boldu.

tezgahtarlar da bir yandan siparişleri yetiştirmeye çalışıyordu

açıktan gelen tekneler ise insanı hayrete düşürüyordu

tezgahlar ucuz balıkla doldu taştı , herkes nasiplendi

LRF yapanlar bile kepçelerine davranmak zorunda kaldı

nasibini alan evin yolunu tuttu

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu banaysa sevindim.
teşekkürler.
son günlerde su berraktı,levrekte ne çok bulanık suda olmaz, nede cam gibi berrak suda.
son 20 gündür de bu durum yok.su bulandıysa,hafif rüzgar varsa deneyelim diyecektim.
av raporunu aldım.teşekkürler.
daha iyileri rast gelsin.
beni anlamayan halen amatörlükte ve ucuzlukta direten ,belkide parası olmayan bilemem çare arayanlara yalan yanlış yazan orta bile olmamış amatör balıkçılara aşagıdaki resimi yolluyorum.
Tebrikler, çok farklısınız...

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu banaysa sevindim.
teşekkürler.
Bu sahil şeridinde şu anda Poyraz var ve dalga fazla olmasada 3-4 kuvvetinde gibi , her akşam yemli deniyoruz mırmırdan başka bişey yok. Bölgenin tecrübeli balıkçıları levrek burda sıcakta oltaya gelmez suların biraz soğuması lazım diyorlar, Ekimden itibaren yüksek dalga ile beraber şans daha fazla.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
siyah beyaz ve sepia filtresi açık unutmuşum öncelikle özür dilerim.

dün yine galata çok kalabalıktı , kayıklardan olta atmak mümkün görünmüyordu ama balık boldu.

tezgahtarlar da bir yandan siparişleri yetiştirmeye çalışıyordu

açıktan gelen tekneler ise insanı hayrete düşürüyordu

tezgahlar ucuz balıkla doldu taştı , herkes nasiplendi

LRF yapanlar bile kepçelerine davranmak zorunda kaldı

nasibini alan evin yolunu tuttu
Kalkan vicdani limitin altında olmuş. Buradan kınıyorum! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...