Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Dün akşam 7 de gittiğim Emirgan sakindi. Rüzgar hafif, akıntı azdı. balık da pek yoktu. Toplam 3-4 limit altı çinekop alındığını gördüm. Kovalara bakmadım. Genelde herkes muhabbet ediyordu.
Vuruş alamadım. Spin makinası arıyordum şansıma buldum. 9 buçuk gibi aldığım hava ile evimin yolunu tuttum.

20181002_211345.jpg
20181002_211345.jpg
20181002_211359.jpg

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam 7 de gittiğim Emirgan sakindi. Rüzgar hafif, akıntı azdı. balık da pek yoktu. Toplam 3-4 limit altı çinekop alındığını gördüm. Kovalara bakmadım. Genelde herkes muhabbet ediyordu.
Vuruş alamadım. Spin makinası arıyordum şansıma buldum. 9 buçuk gibi aldığım hava ile evimin yolunu tuttum.

Ekli dosyayı görüntüle 80781 Ekli dosyayı görüntüle 80781 Ekli dosyayı görüntüle 80782

iyi durumda görünüyor markası ne ? :)

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ya Allah aşkına resim koyup birde mera ismi vermeyin, millet gaza geliyor, nerenin ismi mekanı yazılırsa o mekan patlıyor kalabalıktan. Bırakın herkes kendi nasibini arasın bir şekilde, mera için yer, zaman, balık bilgisi vermek o merayı öldürmek demek.

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ya Allah aşkına resim koyup birde mera ismi vermeyin, millet gaza geliyor, nerenin ismi mekanı yazılırsa o mekan patlıyor kalabalıktan. Bırakın herkes kendi nasibini arasın bir şekilde, mera için yer, zaman, balık bilgisi vermek o merayı öldürmek demek.
Hatta bilinen mera bile olsa kalabalığı ikiye üçe katlıyor.

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mera söyleme konusuna gelince Sarayburnunda tecrübeli çok sık balığa giden bi abimizle sohbet ediyorduk, sordum peki dedim balık olduğu zaman sizin kadar sık gidemeyen arkadaşlarınıza telefonla haber veriyormusunuz çağırıyormusunuz dedim , bana O işler boş dedi balık bi gün yapar bi gün yapmaz hiç belli olmuyor sonra hani balık vardı diye sitem ediyorlar o sebeple kimseyi balık var gelin diye aramam demişti ....

Bu istanbul boğaz için çok doğru oluyor çok istikrarsız bi balık durumu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...