Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam 7 de gittiğim Emirgan sakindi. Rüzgar hafif, akıntı azdı. balık da pek yoktu. Toplam 3-4 limit altı çinekop alındığını gördüm. Kovalara bakmadım. Genelde herkes muhabbet ediyordu.
Vuruş alamadım. Spin makinası arıyordum şansıma buldum. 9 buçuk gibi aldığım hava ile evimin yolunu tuttum.

Ekli dosyayı görüntüle 80781 Ekli dosyayı görüntüle 80781 Ekli dosyayı görüntüle 80782
Fotoğrafta limit altı gibi duruyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abice13

Yeni Üye
Adı
Eren Abice
Kan Grubu
A Rh Pozitif

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam 7 de gittiğim Emirgan sakindi. Rüzgar hafif, akıntı azdı. balık da pek yoktu. Toplam 3-4 limit altı çinekop alındığını gördüm. Kovalara bakmadım. Genelde herkes muhabbet ediyordu.
Vuruş alamadım. Spin makinası arıyordum şansıma buldum. 9 buçuk gibi aldığım hava ile evimin yolunu tuttum.

Ekli dosyayı görüntüle 80781 Ekli dosyayı görüntüle 80781 Ekli dosyayı görüntüle 80782
İstersen sana spin makinası satabilirim abi 0dan hem gecen sene almistim bu sene zamda gelmistir :)

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ya Allah aşkına resim koyup birde mera ismi vermeyin, millet gaza geliyor, nerenin ismi mekanı yazılırsa o mekan patlıyor kalabalıktan. Bırakın herkes kendi nasibini arasın bir şekilde, mera için yer, zaman, balık bilgisi vermek o merayı öldürmek demek.
öyle diyorsun hocam da geçen sen de sirkeci'de eşkina avı paylaşmıştın.Aslında direk söylemedin de soranlara açıktan yazınca bir patlama etkisi yaratmış olabilir iskele etrafında :))

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
öyle diyorsun hocam da geçen sen de sirkeci'de eşkina avı paylaşmıştın.Aslında direk söylemedin de soranlara açıktan yazınca bir patlama etkisi yaratmış olabilir iskele etrafında :))
Doğru diyorsun baştan söylemedim, sorana cevap verdim boş bulunup. Gelen eşkina alınacak boyutta değildi ama kesin alıp kovaya atan olur. Bundan sonra daha dikkatli olacağım bende hatırlattığın için sağol.

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Doğru diyorsun baştan söylemedim, sorana cevap verdim boş bulunup. Gelen eşkina alınacak boyutta değildi ama kesin alıp kovaya atan olur. Bundan sonra daha dikkatli olacağım bende hatırlattığın için sağol.
Hiç bir merada sabit aynı balığı bulamıyorsunki, bir gün var ertesi gün yok. Başkasının lafıyla balığa çıkılmaz, nasip meselesi.

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çubuklu 09.00-13.00 arası kurşun arkası denemeleri 2 çinekop aldım, benim bulunduğum alandan 3 güzel palamut çıktı, sahil hattında da alanlar vardı.seyrek geliyor balık. Çakalburnu kalabalıktı baya gidip bakmadım kovalara. Yarın ve sonraki günlerde balık olacaktır inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...