Yakamoz
Daimi Üye
Kesin yapar. Nato limanina yada karsiyaka kordona git. Mersin limanida fena degil diyollaArkadaslar merhaba bugün aksam gece balık yaparmı nere gitmemi önerirsinşz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesin yapar. Nato limanina yada karsiyaka kordona git. Mersin limanida fena degil diyollaArkadaslar merhaba bugün aksam gece balık yaparmı nere gitmemi önerirsinşz
Tek tük lüfer alındığını duydum son zamanlarda.Arkadaşım geçen hafta sonu 7-11 arası takıldı tek bunu aldı yem balıkçıdan alma istavritİyi akşamlar arkadaşlar. Yeşilköyde dişli durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Dün akşam 19:00 da 1 lüfer aldım. Üstüne 2 azman istavrit onların üstüne 1 de sarıkanat geldi. 22:00 gibi yağmur çiseledi. Avı bıraktım sonrasını bilmiyorum.İyi akşamlar arkadaşlar. Yeşilköyde dişli durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Yasin ben senden hertürlü iyi atıyorum zaten de ben atmayı bıraktım artık salıyorum kardeşim
Video biraz amatörce oldu. Tam aksam ezanina denk geldi hava kararmadan hizlica cekip gidelim havasinda oldu. Tektim bi kac videom daha var ama parca parca hepsi. Agaclara dikenli tellere taktigim onlari atmiyorum. Epey ugrastim kurtarmak icin oralardan. Aksam ezaninda kardesim geldi dogru duzgun video cekip isi bitirdik.Okkeyyy ben çok denedim ama senin içini rahatlatmak için birdaha deneriz yasinnn karada at kurşunun düştüğü yeri ölç ben ölçtüm 120 sıksan geliyor sen nasıl 150 atıyon beni geçiyonmu atarken şimdi
Adam ne atıyor beeeVideo biraz amatörce oldu. Tam aksam ezanina denk geldi hava kararmadan hizlica cekip gidelim havasinda oldu. Tektim bi kac videom daha var ama parca parca hepsi. Agaclara dikenli tellere taktigim onlari atmiyorum. Epey ugrastim kurtarmak icin oralardan. Aksam ezaninda kardesim geldi dogru duzgun video cekip isi bitirdik.
@Erol 61 @Alık balık @exxper @hamdialev @Lüfer53
Erol abi soz senin artik bisey demiyorum. Cok zahmet cektim bil. Zaten son atisimda yine agaca takiyorum o olmasa bikac metre daha farkederdi herhalde.
Ozaman ben 200m atıyorum boğazın tamamı kaç m idi ölçtüğün alet yanlış ölçüyor lazer metre normal metre ile ölç YasinVideo biraz amatörce oldu. Tam aksam ezanina denk geldi hava kararmadan hizlica cekip gidelim havasinda oldu. Tektim bi kac videom daha var ama parca parca hepsi. Agaclara dikenli tellere taktigim onlari atmiyorum. Epey ugrastim kurtarmak icin oralardan. Aksam ezaninda kardesim geldi dogru duzgun video cekip isi bitirdik.
@Erol 61 @Alık balık @exxper @hamdialev @Lüfer53
Erol abi soz senin artik bisey demiyorum. Cok zahmet cektim bil. Zaten son atisimda yine agaca takiyorum o olmasa bikac metre daha farkederdi herhalde.