Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omar15

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar. Yeşilköyde dişli durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Tek tük lüfer alındığını duydum son zamanlarda.Arkadaşım geçen hafta sonu 7-11 arası takıldı tek bunu aldı yem balıkçıdan alma istavrit :)

Ekli dosyalar

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi akşamlar arkadaşlar. Yeşilköyde dişli durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Dün akşam 19:00 da 1 lüfer aldım. Üstüne 2 azman istavrit onların üstüne 1 de sarıkanat geldi. 22:00 gibi yağmur çiseledi. Avı bıraktım sonrasını bilmiyorum.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yasin ben senden hertürlü iyi atıyorum zaten de ben atmayı bıraktım artık salıyorum kardeşim
Okkeyyy ben çok denedim ama senin içini rahatlatmak için birdaha deneriz yasinnn karada at kurşunun düştüğü yeri ölç ben ölçtüm 120 sıksan geliyor sen nasıl 150 atıyon beni geçiyonmu atarken şimdi
Video biraz amatörce oldu. Tam aksam ezanina denk geldi hava kararmadan hizlica cekip gidelim havasinda oldu. Tektim bi kac videom daha var ama parca parca hepsi. Agaclara dikenli tellere taktigim onlari atmiyorum. Epey ugrastim kurtarmak icin oralardan. Aksam ezaninda kardesim geldi dogru duzgun video cekip isi bitirdik.
@Erol 61 @Alık balık @exxper @hamdialev @Lüfer53
Erol abi soz senin artik bisey demiyorum. Cok zahmet cektim bil. Zaten son atisimda yine agaca takiyorum o olmasa bikac metre daha farkederdi herhalde.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yer: Eski sisecam fabrikasi karsisi Doguspor vardi. Onun toprak sahasi
Kamis: Surf lander 4.05 bx
Makina: pa fliegen td
Kisiler : 2tane deli :)

Kafayi cekenler demistir bugun cok ictik artik hayal gormeye basladik. Adam balik mi tutuyor diye :D

Akbay

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
A Rh Negatif
Video biraz amatörce oldu. Tam aksam ezanina denk geldi hava kararmadan hizlica cekip gidelim havasinda oldu. Tektim bi kac videom daha var ama parca parca hepsi. Agaclara dikenli tellere taktigim onlari atmiyorum. Epey ugrastim kurtarmak icin oralardan. Aksam ezaninda kardesim geldi dogru duzgun video cekip isi bitirdik.
Erol abi soz senin artik bisey demiyorum. Cok zahmet cektim bil. Zaten son atisimda yine agaca takiyorum o olmasa bikac metre daha farkederdi herhalde.

Adam ne atıyor beee :):)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Ozaman ben 200m atıyorum boğazın tamamı kaç m idi ölçtüğün alet yanlış ölçüyor lazer metre normal metre ile ölç Yasin

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...