Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ozaman ben 200m atıyorum boğazın tamamı kaç m idi ölçtüğün alet yanlış ölçüyor lazer metre normal metre ile ölç Yasin
Abi sen yanlis olctuysen ben bilemem. Ben 150 atiyorum dedim ve attim.
Altta ufuk abi yazmis sana 200m atamazsin demedik. Sen bize atamazsiniz diyorsun.
Ben ilk 150 atiyorum dedigim olayi metre ile olcmedim. 10m bir renk degistiren ip ile atislarimi kastettim.
Buda o cihazin kalibrasyon testi. 0 hata ile olctu. Videosunu cekemedigim 30m ile test ettim. Sifir hatali olctu 3 renk ipi.

Son düzenleme:
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba,
Konu başlığı İstanbul boğazı cevresi vs vs balık avı raporu sürekli bildirim alıyorum. Heyecanlanıyorum acaba nerde balık ve ya kim bilgi vermiş veyahut kim ne tutmuş lakin bakıyorum konular konu başlığını farklı yerlere götürmüş resmen bir yarış başlamış sizden ricam muhabbetinizi yarışınızı sohbet bölümünde yapınız sürekli bildirim alıpta bu alaksız konuları okumak istemiyorum konu başlığı gibi istanbul boğazı ve cevresi balık raporu görmek istiyorum.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Ozaman ben 200m atıyorum boğazın tamamı kaç m idi ölçtüğün alet yanlış ölçüyor lazer metre normal metre ile ölç Yasin
Erol biz sana 200 metre atamazsın demiyoruz ki yada bizden daha az da arıyorsun demiyoruz, yani bizimkiler 150 ise senin 200 e yakın olabilir

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yokmu başka atıcı :) he şunuda söyleyeyim ben atmayı bıraktım salıyorum ama isteyenle atarım boş deyil ama takımına arabasına vs vs dahada yazmayalım bakın arkadaş konuyu beyenmemiş

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yokmu başka atıcı :) he şunuda söyleyeyim ben atmayı bıraktım salıyorum ama isteyenle atarım boş deyil ama takımına arabasına vs vs dahada yazmayalım bakın arkadaş konuyu beyenmemiş
Gozunle gorsugunu inkar esiyorsun. Ozaman Haklisin demek dusuyor bize :)

Son düzenleme:

Kamil1adam

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba,
Konu başlığı İstanbul boğazı cevresi vs vs balık avı raporu sürekli bildirim alıyorum. Heyecanlanıyorum acaba nerde balık ve ya kim bilgi vermiş veyahut kim ne tutmuş lakin bakıyorum konular konu başlığını farklı yerlere götürmüş resmen bir yarış başlamış sizden ricam muhabbetinizi yarışınızı sohbet bölümünde yapınız sürekli bildirim alıpta bu alaksız konuları okumak istemiyorum konu başlığı gibi istanbul boğazı ve cevresi balık raporu görmek istiyorum.
Kesinlikle katılıyorum.Lütfen, sohbet bölümünde yarışınız...

zagor

Üye
Adı
korhan k.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Atışmanızı bende keyifle okuyorum ama sohbet bölümünde olması bencede daha doğru olacaktır.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
cuma gecesi ani bir kararla ben de LRF ye indim gece 1 gibi 2 arkadaş başladık, ilk bulunduğumuz yerde aradığımızı bulamayınca yer değiştirdik. hedef balığım takoz istavritti ve hedefime de kısa sürede ulaştım. silikon olarak berkley baby sardine ve cross factor silikonları kullandım. balık azdı ama özdü. 20 cm aşağı balık hiç gelmedi.,
upload_2018-10-22_10-51-27.png

Ekli dosyalar

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tek tük lüfer alındığını duydum son zamanlarda.Arkadaşım geçen hafta sonu 7-11 arası takıldı tek bunu aldı yem balıkçıdan alma istavrit :)
Hocam arkadaşınızın ismi nedir? Tanıyorum galiba ama bu balık 2 hafta önce yakalandı yanımda??? Hem de hafta içi bir günde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...