Büyük Beyaz
Daimi Üye
Dün malzeme almak için Üsküdar'a gittim, saat 4 gibi, bayram namazı safı ile deniz kenarı kalabalıktı. Balık alan tasma yapan görmedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
11 oldu arabami cektiler geri döndüm. Baliklar tahminimce 24 cm üstü. 1 tane lüferim var. Gerisi sarikanatOrda durumlar nasıl?
Devamı gelsin inşallah araban için üzüldüm.Yemli mi aldın kurşun arkası mı11 oldu arabami cektiler geri döndüm. Baliklar tahminimce 24 cm üstü. 1 tane lüferim var. Gerisi sarikanat
MaşaAllah... İşi sağlama almak için Üsküdar da bildiğim metronun arkasında ispark var. Tabii yeriniz uzaksa malzeme taşımak sıkıntı olabilir... Çok sinir bozucu bir olay balık var ama araç park edecek yer yok... Yemli ile mi sahte ile mi çalıştınız? Dün Tarabya da Çapari ile geliyordu.11 oldu arabami cektiler geri döndüm. Baliklar tahminimce 24 cm üstü. 1 tane lüferim var. Gerisi sarikanat
her kamış kullandıkça ömürü azalır malum istanbul boğaz şartları zorludur ağır kurşunlar ile süreklı av yapıldığında zaman içersinde esnemeler kendini salı vermeler olur.atmasına atar ama bildiğim kadarı ile kamışın ömrünüde azaltır
çok tşk sağolun.Maşallah daim olsun. Bereketliymiş.
Maaşallah...Geçen hafta içi yaşadığım yorucu ve sonuç vermeyen tecrübemden sonra bu pazar günü herşeyi göze alarak kalabalığa karışmaya karar verdim. Emirgan sahilinde yaptığım kontrol amaçlı bir yürüyüşten sonra istavrit çaparisine çinekop gelen bir noktaya yerleştim. Çinekop avında at çek için çok tecrübeli olamasamda 170 gr kurşun arkası 22 gr Hansen kaşıkla başladım. Yanımdaki arkadaşlar ile yaklaşık aynı mesafelere atış yapıp dibe oturtmama rağmen hep boş çektim. Yanımdaki tek sahte olan spin de kullandığım 12,5 cm'lik limon rengi kendo da iş yapmadı. Ancak sağımda ve solumdaki arkadaşlar 7,5 ve ve 9 cm'lik limon rengi sahteler ile kurşun arkası tabiri caizse at - çek yapıyorlardı. Teneke kaşık ile çalışırken 2 balık alabildim.
Akşamüstü 6 ya kadar çabalarım sonucu bulunduğum yerde en az balık tutan kişi olarak günü 2 ufaklık ile sonlandırdım. Ben toplanırken hala at-çek devam ediyordu.
Balık açıkta ve derindeydi. Genelde dipten kaldırıp sarım yapmaya başlanıldığında vuruş oluyordu. Tabii kalabalık yüzünden takım karışmaları ve uzun bekleme süreleri sinirlerin gerilmesine neden oluyor. Ancak işi bilenler hem atış anında uyarı yaparak hemde balığı çıkartma anında izin isteyerek kendilerini hemen belli ediyorlar.
Fotoğraflardaki 2 balık bana ait, yerdeki çoklu grup ise yanımda hoş sohbet ederek zevkli bir gün geçirdiğimiz balıkçı arkadaşa ait.
Ekli dosyayı görüntüle 83984 Ekli dosyayı görüntüle 83985
Kullandığım takım Okuma Salina 420 cm 100-200 gr kamış, Ryobi Ap Power 8000 makina, KastKing Mega8 0.14 ip, Flora Karbon kaplama lider.
Herkese rastgelsin.
Muhtemelen ilk denemenizGeçen hafta içi yaşadığım yorucu ve sonuç vermeyen tecrübemden sonra bu pazar günü herşeyi göze alarak kalabalığa karışmaya karar verdim. Emirgan sahilinde yaptığım kontrol amaçlı bir yürüyüşten sonra istavrit çaparisine çinekop gelen bir noktaya yerleştim. Çinekop avında at çek için çok tecrübeli olamasamda 170 gr kurşun arkası 22 gr Hansen kaşıkla başladım. Yanımdaki arkadaşlar ile yaklaşık aynı mesafelere atış yapıp dibe oturtmama rağmen hep boş çektim. Yanımdaki tek sahte olan spin de kullandığım 12,5 cm'lik limon rengi kendo da iş yapmadı. Ancak sağımda ve solumdaki arkadaşlar 7,5 ve ve 9 cm'lik limon rengi sahteler ile kurşun arkası tabiri caizse at - çek yapıyorlardı. Teneke kaşık ile çalışırken 2 balık alabildim.
Akşamüstü 6 ya kadar çabalarım sonucu bulunduğum yerde en az balık tutan kişi olarak günü 2 ufaklık ile sonlandırdım. Ben toplanırken hala at-çek devam ediyordu.
Balık açıkta ve derindeydi. Genelde dipten kaldırıp sarım yapmaya başlanıldığında vuruş oluyordu. Tabii kalabalık yüzünden takım karışmaları ve uzun bekleme süreleri sinirlerin gerilmesine neden oluyor. Ancak işi bilenler hem atış anında uyarı yaparak hemde balığı çıkartma anında izin isteyerek kendilerini hemen belli ediyorlar.
Fotoğraflardaki 2 balık bana ait, yerdeki çoklu grup ise yanımda hoş sohbet ederek zevkli bir gün geçirdiğimiz balıkçı arkadaşa ait.
Ekli dosyayı görüntüle 83984 Ekli dosyayı görüntüle 83985
Kullandığım takım Okuma Salina 420 cm 100-200 gr kamış, Ryobi Ap Power 8000 makina, KastKing Mega8 0.14 ip, Flora Karbon kaplama lider.
Herkese rastgelsin.
Maaşallah...11 oldu arabami cektiler geri döndüm. Baliklar tahminimce 24 cm üstü. 1 tane lüferim var. Gerisi sarikanat