Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu gün boğazda bütün meralar coşmuş anlaşılan, her yer çok güzel balık yapmış. Bunlarda benim bu günkü avım toplam 45 parça hepsi sahteyle alındı. Herkese rastgelsinEkli dosyayı görüntüle 84083
Bunlarda benden olsun, Allah Bereket versin iyi bir sezon geçiriyoruz istanbulda. Balık boyları güzel , 160 gr kurşun arkası teneke kaşık saat 15 - 18 arası

Ekli dosyayı görüntüle 84079 Ekli dosyayı görüntüle 84080 Ekli dosyayı görüntüle 84081

Teker tekin gelin kardeşim teker teker gelin. :)
Maşallah bereketliymiş bu gün. Oltası suda olan herkese rast gelsin...

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
İbrahim bende önceki yıllar hep bu şekil yaptım balık sezonu hariç üsküdara her inmem de 1-2 rapala alırdım sezon gelince keyfime bakardım yanlız şöyle bir hata yapışım kendo ağırlıklı almışım ama malesef kendolar çok bozuldu çapariye 3-5 balık gelirken millet aç çek yaparken kendo ile balık alamadım sonra targete döndüm aç çek yapmaya başladım gittiğim gün balık renk şeçmedi rapala adam gibi yüzen her rapalaya atladı kendoların sadece 7 cm olanı galiba yüzüşü güzel eski seriler hariç kullandığım bütün kendolar su aldı, Türk yapımı avcıl hamsi rapalaları denemek lazım kendisi ile görüştüm kendileri argesini yaparken targeti baz almışlar alıp denemek lazım
Valla mantikli yazmissin abi.özellikle kendolarda benim de dikkatimi cekti

Spin Fishing

Aktif Üye
Adı
Burak
Üsküdar'a inip spin mi denesem diye düşünüyorum. Tembellik ağır basıyor :)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teker tekin gelin kardeşim teker teker gelin. :)
Maşallah bereketliymiş bu gün. Oltası suda olan herkese rast gelsin...
Özcan biz senle paşa paşa yemliye gidelim kardeşim. Kurşunun arkası önü altı üstü bizi bozar:) hem bizim sistemde cay var:)

Spin Fishing

Aktif Üye
Adı
Burak
Hocam 3 saattir hareket yok yat evde :))

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hay Allah razı olsun. Benim de hiç çıkasım yoktu valla:) Arkadaşlar gün boyu çok güzel haberler verdiler boğazdan. Bi insem mi diye düşündüm ama doğru karar :harika:

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben de bu pasalari aldim dun.. hem de en ucuz sahtemle.. burda bilen tabi biliyor ama ben bilmeyenler icin soyleyim..oltayi atabildiginiz kadar uzaga atin.. 10-15 tur sardiktan sonra tekrar dibe indirin..bunu kursun su ustune gelene kadar tekrarlayin... bunlarin hepsi kursun dibe indikten sonraki ikinci veya ucuncu sarista oltaya bindi
Ama tabi dibe taktırmadan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...