Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cubuklu

Yeni Üye
ben de öyle düşündüm , lrf rapor gelmeden bence spin boğazda iş yapmaz bu rüzgar ve akıntı ile.Birkaç kuytu yer dışında.
3 haftadır boğazda spin ile balık yakalayan var tabi öyle gürlücek derecede değil tatmin edicek kıvamda balık yakalanıyor peşine düşen kısmetini yakalıyor hocam.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
ben de öyle düşündüm , lrf rapor gelmeden bence spin boğazda iş yapmaz bu rüzgar ve akıntı ile.Birkaç kuytu yer dışında.
cuma gecesi yaptığım LRF avında 2 silikon kestirdim bir tane sarı kanat kayalıklara düştü alamadım. ama balık denildiği gibi dipteydi. hatta bir tanesi tam dibimde takıma atladı saldırı anını gördük resmen silikona :)

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam
Sabah erken saatlerde merada yerimi aldım. Bugün inenler kesinlikle balık almıştır diye düşünüyorum.

Sistem: kurşun arkası
Kamış.:sh........ su...... le......
Makine :sh.....st.... 8000pg
İp:shimano kai... 0.14.üzeri 0.23isimsi bişey şok
Sahte:target çakması turko limon ve türevleri

Açıkta irisi, yakında incesi vardı. Kim nasıl isimlendirirse artık..

Oplam 67 parça alınmışım.. (evet biraz fazla. şimdi hemen sirkü vs vs yapmayın. Geri attığım 67 tane çinekopa sayılsın bugünlük.)

Ekli dosyayı görüntüle 84070 Ekli dosyayı görüntüle 84069 Ekli dosyayı görüntüle 84071 Ekli dosyayı görüntüle 84072
Tebrikler, @ibrahim kürşat tahminin tuttu sanırım...

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
cuma gecesi yaptığım LRF avında 2 silikon kestirdim bir tane sarı kanat kayalıklara düştü alamadım. ama balık denildiği gibi dipteydi. hatta bir tanesi tam dibimde takıma atladı saldırı anını gördük resmen silikona :)
ben derin dalarlı bir fiiish silikon alayım ama onu da parçalar bu meretler..

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Çubuklu 08.00-10.00 arası kurşun arkası skor 9 :) balık devam ediyordu bıraktım. Limon renkler güzel çalışıyor. Sarıkanat- çinekop karışık geliyor ara ara çapari ilede alındı. Akıntı çok fazla idi bazen 200gr bile durmadı.
Herkese rast gelsin
Öğlene kadar yaptı sonra seyreldi
Işim vardı ayrıldım
Nasibimizi aldık
Boylar küçük değil ama buyukte değildi
Nadir Sarıkanat geldi
Her taraf balık yaptı

Öğlen yemlide bile başlamışlar di
Ve alıyorlar di

Rastgelsin

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
İbrahim bende önceki yıllar hep bu şekil yaptım balık sezonu hariç üsküdara her inmem de 1-2 rapala alırdım sezon gelince keyfime bakardım yanlız şöyle bir hata yapışım kendo ağırlıklı almışım ama malesef kendolar çok bozuldu çapariye 3-5 balık gelirken millet aç çek yaparken kendo ile balık alamadım sonra targete döndüm aç çek yapmaya başladım gittiğim gün balık renk şeçmedi rapala adam gibi yüzen her rapalaya atladı kendoların sadece 7 cm olanı galiba yüzüşü güzel eski seriler hariç kullandığım bütün kendolar su aldı, Türk yapımı avcıl hamsi rapalaları denemek lazım kendisi ile görüştüm kendileri argesini yaparken targeti baz almışlar alıp denemek lazım
Aynı kanaatteyim
Denemek için aldığım Turkom çatır çatır balık aldı
Sonra arkadaş taktı :(
Kendo ile idare ettik

cubuklu

Yeni Üye
Aynı kanaatteyim
Denemek için aldığım Turkom çatır çatır balık aldı
Sonra arkadaş taktı :(
Kendo ile idare ettik
malasef kendo kalıpları bozdu fiyatıda az buz değil iş yapsa ala ama yapmıyor çalışmıyor ya su alıyor ya yan yuzüyor yada takla atıyor he eski seri kalıplar evet yine bi nebze idare ederdi ama yeni seri kalıpların hemen hemen nerede ise hepsi fiyasko

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bende zamlanmadan arşiv yapıyorum aldığım her ürününüden memnunum kurşun arkasını deneyen arkadaşım çok ben Lrf ve spin için alıyorum fiyat performans ürünü inşallah böyle devam ederler tek iğneli modeli 16tlden satılıyor bayilerde spin için olan modeller 35 / 40 tl :harika: resim alıntıdır keşke benim olsa hepsi :islik:
45736488_2226336324246694_6371762976378060800_o.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...