Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Valla arkadaslar
Limon turuncu beyaz dan 3 adet var
Mor beyaz dan da var 3 adet.
Gecen sene balik yoktu 1 sene boyunca rapala kasik stogu yapmistim.
Nasil olsa dolar dusmez hep yukselir diye
Elimde 4 senelii filan fazla fazla yeticek rapalam kasigim var :) hayatimda ilk defa dogru hareket ettim :)
İbrahim bende önceki yıllar hep bu şekil yaptım balık sezonu hariç üsküdara her inmem de 1-2 rapala alırdım sezon gelince keyfime bakardım yanlız şöyle bir hata yapışım kendo ağırlıklı almışım ama malesef kendolar çok bozuldu çapariye 3-5 balık gelirken millet aç çek yaparken kendo ile balık alamadım sonra targete döndüm aç çek yapmaya başladım gittiğim gün balık renk şeçmedi rapala adam gibi yüzen her rapalaya atladı kendoların sadece 7 cm olanı galiba yüzüşü güzel eski seriler hariç kullandığım bütün kendolar su aldı, Türk yapımı avcıl hamsi rapalaları denemek lazım kendisi ile görüştüm kendileri argesini yaparken targeti baz almışlar alıp denemek lazım

cubuklu

Yeni Üye
Cengiz balıkçılığın satmış olduğu her ürün malesef kalitesiz ve yüksek fiyatlı ürünleri hele kendo rapalalari yerlerde ne yüzüyor nede aksiyon alıyor birde fiyatı 18.5 TL deli para ama sonuç sifir bence 10-20 TL fazla verin kaliteli yüzen rapala alın örnek Target yada strike pro ve sonucu görün.

Avrupa yakası, 08:00-12:30 arası, 185 gram kurşun arkası kaşık, 48 parça sarıkanat, çinekop karışık. Bir beş tane falan yaprak suya iade, herhalde bir o kadar da kaldırırken düştü. Balık çok açıkta değildi ama çok oynaktı bazen hızlı, bazen yavaş sarıma geldi. Herkese rastgele.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bosporus fisher

Daimi Üye
Cengiz balıkçılığın satmış olduğu her ürün malesef kalitesiz ve yüksek fiyatlı ürünleri hele kendo rapalalari yerlerde ne yüzüyor nede aksiyon alıyor birde fiyatı 18.5 TL deli para ama sonuç sifir bence 10-20 TL fazla verin kaliteli yüzen rapala alın örnek Target yada strike pro ve sonucu görün.
Şuan malzemecilerin fiyatlarına zaten söyleyecek kelime bulamıyorum da sanki sizde biraz reklam yapıyormuş gibi oldunuz.Ayrıca strike pro alın demişsiniz strike prolar tamamen facia hiçbir şekilde yüzmüyor son 3-4 senedir çıkan seriler sorunlu

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Avrupa yakası, 08:00-12:30 arası, 185 gram kurşun arkası kaşık, 48 parça sarıkanat, çinekop karışık. Bir beş tane falan yaprak suya iade, herhalde bir o kadar da kaldırırken düştü. Balık çok açıkta değildi ama çok oynaktı bazen hızlı, bazen yavaş sarıma geldi. Herkese rastgele.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tebrikler

spin yapacak kadar mesafeye yaklaştı mı , 60-70 m gibi?

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Şuan malzemecilerin fiyatlarına zaten söyleyecek kelime bulamıyorum da sanki sizde biraz reklam yapıyormuş gibi oldunuz.Ayrıca strike pro alın demişsiniz strike prolar tamamen facia hiçbir şekilde yüzmüyor son 3-4 senedir çıkan seriler sorunlu
Aynen reis katılıyorum sana. Örtülü reklama lüzum yok :)
En güzeli kaşık, giderse için yanmaz. Ufak rütuşlarla on numara
Örnektekiler yeni çıktı tezgahtan :)
IMG_20181127_091601.jpeg

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@bluepeace61 çok beğendim, boya mı bu. hangi markanın glow sanırım.
Üstad resimdeki floresan boya. Bunun turuncusu da var çok güzel.
AliExpress den aldığım boyasız sahtelerle güzel çalışmalar yaptım, güzel de balık aldım...
images (2).jpeg

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Üstad resimdeki floresan boya. Bunun turuncusu da var çok güzel.
AliExpress den aldığım boyasız sahtelerle güzel çalışmalar yaptım, güzel de balık aldım...Ekli dosyayı görüntüle 84068

Bu arada ben de reklam yaptım farkında olmadan :)
Firma ile hiçbir organik bağım olmamakla birlikte reklam maksadım yok :)
Bir kaç marka daha var böyle floresan boya yapan, diğerlerini denemedim hiç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...