Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Bu arada ben de reklam yaptım farkında olmadan :)
Firma ile hiçbir organik bağım olmamakla birlikte reklam maksadım yok :)
Bir kaç marka daha var böyle floresan boya yapan, diğerlerini denemedim hiç..

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
az önce demedin mi sen sor ben de cevap yazayım reklam olsun diye:koptum:

cubuklu

Yeni Üye
Şuan malzemecilerin fiyatlarına zaten söyleyecek kelime bulamıyorum da sanki sizde biraz reklam yapıyormuş gibi oldunuz.Ayrıca strike pro alın demişsiniz strike prolar tamamen facia hiçbir şekilde yüzmüyor son 3-4 senedir çıkan seriler sorunlu
hocam markanın reklamını yapmaya gerek yok marka kendi kendini satıyor zaten ayrıca evet bir kaç modeli yüzmüyor doğrudur o modellerde zaten kullanan kişiler biliyor kendini ispatlamış çalışan modeller belli onları tercih etmek gerekir'ki kullanıcılarda öyle yapıyor. ayrıca kendi şahsi tecrübelerimi aktardım isteyen alır cebine atar istemeyen yüzüne bakmaz.

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Şuan malzemecilerin fiyatlarına zaten söyleyecek kelime bulamıyorum da sanki sizde biraz reklam yapıyormuş gibi oldunuz.Ayrıca strike pro alın demişsiniz strike prolar tamamen facia hiçbir şekilde yüzmüyor son 3-4 senedir çıkan seriler sorunlu
Allahtan gecen seneden stok yapmısim abi 30 adet rapala 5 bin metre ip almıstim allahtan almısim fiyatlar uçmus

bosporus fisher

Daimi Üye
hocam markanın reklamını yapmaya gerek yok marka kendi kendini satıyor zaten ayrıca evet bir kaç modeli yüzmüyor doğrudur o modellerde zaten kullanan kişiler biliyor kendini ispatlamış çalışan modeller belli onları tercih etmek gerekir'ki kullanıcılarda öyle yapıyor. ayrıca kendi şahsi tecrübelerimi aktardım isteyen alır cebine atar istemeyen yüzüne bakmaz.
Hangi modellermiş çalışanlar bi söylede bilgi sahibi olalım sevgili kardeşim

cubuklu

Yeni Üye
Hangi modellermiş çalışanlar bi söylede bilgi sahibi olalım sevgili kardeşim
Tabiki sevgili kardeşim ne'demek hemen söyliyelim Strike Pro Jlo-012 F Dwarf Minnow 53, Strike Pro Jl-034 F Alpha Minnow 60, Strike Pro Sp-119 F Jer-O Minnow 75, River2Sea Target Minnow 90SU, River2Sea Target Minnow 65SU modelleri en çok tutulan ve iş yapan modeller. zaten piyasada satılan rapalaların bir çoğu yukarıda söylediğim sahtelerin çakmasını yapar ama aslı gibi asla olmaz.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mesafeden ziyade balık yakında da olsa dipte. Spin sahtelerin o akıntıda dibi bulma şansı sıfır.
ben de öyle düşündüm , lrf rapor gelmeden bence spin boğazda iş yapmaz bu rüzgar ve akıntı ile.Birkaç kuytu yer dışında.

Dr. who

Aktif Üye
Adı
ege
Selam
Sabah erken saatlerde merada yerimi aldım. Bugün inenler kesinlikle balık almıştır diye düşünüyorum.

Sistem: kurşun arkası
Kamış.:sh........ su...... le......
Makine :sh.....st.... 8000pg
İp:shimano kai... 0.14.üzeri 0.23isimsi bişey şok
Sahte:target çakması turko limon ve türevleri

Açıkta irisi, yakında incesi vardı. Kim nasıl isimlendirirse artık..

Oplam 67 parça alınmışım.. (evet biraz fazla. şimdi hemen sirkü vs vs yapmayın. Geri attığım 67 tane çinekopa sayılsın bugünlük.)

20181127_161632.jpg
20181127_141517.jpg
20181127_144348.jpg
20181127_161942.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...