Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökçen

Üye
Adı
Gökçen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşamdan hazırlıklarımı yaptım sabah 06da kalktım nescafemi termosa koydum 06:15 gibi evden çıktım. Arabada nescafe sigara içerken meraya vardığımda ne yapacağımı tasarladım. 06:35 gibi meraya vardım. Baktım kalabalık , kasalar balık dolu. Hoşuma gitti . Mera neresi diye soran olursa nokta atışı vereyim. İstanbul Balık Hali Gürpınar. 400ytl’ye 10 dakikada 1 kasa balık aldım çıktım. Aşağıdada resmi. Arkadaş siz istediniz bunu. Acemi bi balıkçı olarak 2 aydır forumu takip ediyorum. Yok 2 saatte 8 parça aldım. Yok sabah suyunda 12 parça aldım. Aha sabah suyunda bende 15 kilo aldım hemde hiç takım kaybetmedim,at-çekte yapmadım. Tamam 400 bayıldık ama neyse işte. Ekli dosyayı görüntüle 84657
Bir paylaşım yapalım dedik gırgır olsun diye millet namus meselesi yaptı. Rahat olun ya biraz , sıkmayın , gülümseyin

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çubuklu 08.00-11.00 arası kurşun arkası 7 balık. Balık az ve ufak 9 sularında biraz iri balık yaptı lüfer alanda oldu. Suyun rengi düne göre çok iyi. Boylar ufak olduğundan avı bıraktım. 9 cm rapalaya 8 cm çinekop bindi hemde kursağında istavritle:) karaya çıkınca kustu , salıverdim yenilerini yakalar inşallah:) herkese rastgele.

Mektupla

Daimi Üye

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biraz reklam olacak ama turko rapalalar gayet güzel çalışıyor, özellikle yavaş sarımda. İnşallah 9cm dışında 7 ve 8 cm de yapacaklarmış. Herkese tavsiye ederim. Türk elinden böyle güzel bi ürün çıkmışken desteklemek lazım diye düşünüyorum.

T

TektusKOR

Misafir
Biraz reklam olacak ama turko rapalalar gayet güzel çalışıyor, özellikle yavaş sarımda. İnşallah 9cm dışında 7 ve 8 cm de yapacaklarmış. Herkese tavsiye ederim. Türk elinden böyle güzel bi ürün çıkmışken desteklemek lazım diye düşünüyorum.
Bende merak edip kullanmak isteyenlerdenim. Nokta atışı satın alınabilecek yer var mı? Ümraniye Üsküdar çevresinde...

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Sabah çubuklu yaptım
Hava güzel mi güzel
Ama soğuk tu
Lúfer alanda oldu
Balık alamayan da
Beykoz civarı gırgır doluydu
Birkaç tane nasiplendik şükür

Isım vardı Erken ayrıldım

Deneyenler e Rastgelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...