Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ben de hem iş için hem de lüfer, levrek zamanı diyerek 5 günlüğüne Çanakkaleye geldim. Gelmeden önce misina, jig, kaşık, sahte, spin makina kamış, tulum v.s. yaklaşık 1000 tl para harcadım. 4 günde hayalini kurduğum avları gerçekleştiremedim ama bu benim için muhteşem bir tecrübe ve keyif oldu. Hee o 1000 tlye 15 kg lüfer alırdım buradan ama keyif ve tecrübeyi satmıyorlar. Sabah 0 derede bele kadar denize girip olta sallamak müthiş. Artık karar verdim her yıl 15 kasım-15 aralık arası bir haftasonu çanakkaledeyim. Selamlar rastgele....
Paranın satın alamayacağı şeyler de var ‍♂️

Kamış makaira 430 3 parça (teşekkürler hedefbalık hamdi bey)
Makine ryobi fishing king3
Emirgan
İlk balığınızı yakaladık
Hafta sonunu balıkta geçiren veya geçireceklere rastgele 🙂

Dosyalar

• CFDE4D47-A544-43B6-98A6-64AE3E5F6539.jpeg
    CFDE4D47-A544-43B6-98A6-64AE3E5F6539.jpeg
    57.8 KB · Okunma: 446
Maşallah orda balıklar iri lüfer boylarında, resmin birinde tekne içindesiniz sanki teknedenmi attınız ? Mantarlı takım görüyorum yemli aldınız herhalde tebrikler
Akşam sabah suyu spin çalıştık. Gece birkaç saat limanda gemiden yemli çalıştık. Yemli çok iş yapmıyor çünkü heryer balık ama yine de 2 parça aldım.

Akşamdan hazırlıklarımı yaptım sabah 06da kalktım nescafemi termosa koydum 06:15 gibi evden çıktım. Arabada nescafe sigara içerken meraya vardığımda ne yapacağımı tasarladım. 06:35 gibi meraya vardım. Baktım kalabalık , kasalar balık dolu. Hoşuma gitti . Mera neresi diye soran olursa nokta atışı vereyim. İstanbul Balık Hali Gürpınar. 400ytl’ye 10 dakikada 1 kasa balık aldım çıktım. Aşağıdada resmi. Arkadaş siz istediniz bunu. Acemi bi balıkçı olarak 2 aydır forumu takip ediyorum. Yok 2 saatte 8 parça aldım. Yok sabah suyunda 12 parça aldım. Aha sabah suyunda bende 15 kilo aldım hemde hiç takım kaybetmedim,at-çekte yapmadım. Tamam 400 bayıldık ama neyse işte. 84657 dosyayı görüntüle
Bir paylaşım yapalım dedik gırgır olsun diye millet namus meselesi yaptı. Rahat olun ya biraz , sıkmayın , gülümseyin

Çubuklu 08.00-11.00 arası kurşun arkası 7 balık. Balık az ve ufak 9 sularında biraz iri balık yaptı lüfer alanda oldu. Suyun rengi düne göre çok iyi. Boylar ufak olduğundan avı bıraktım. 9 cm rapalaya 8 cm çinekop bindi hemde kursağında istavritle🙂 karaya çıkınca kustu , salıverdim yenilerini yakalar inşallah🙂 herkese rastgele.

Biraz reklam olacak ama turko rapalalar gayet güzel çalışıyor, özellikle yavaş sarımda. İnşallah 9cm dışında 7 ve 8 cm de yapacaklarmış. Herkese tavsiye ederim. Türk elinden böyle güzel bi ürün çıkmışken desteklemek lazım diye düşünüyorum.
Bende merak edip kullanmak isteyenlerdenim. Nokta atışı satın alınabilecek yer var mı? Ümraniye Üsküdar çevresinde...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back