Orhan Kılıçaslan
Aktif Üye
- Adı
- Orhan K.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
nasil yapmazz yaaMalesef yapmiyorlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
nasil yapmazz yaaMalesef yapmiyorlar
Maaşallah...Ben de hem iş için hem de lüfer, levrek zamanı diyerek 5 günlüğüne Çanakkaleye geldim. Gelmeden önce misina, jig, kaşık, sahte, spin makina kamış, tulum v.s. yaklaşık 1000 tl para harcadım. 4 günde hayalini kurduğum avları gerçekleştiremedim ama bu benim için muhteşem bir tecrübe ve keyif oldu. Hee o 1000 tlye 15 kg lüfer alırdım buradan ama keyif ve tecrübeyi satmıyorlar. Sabah 0 derede bele kadar denize girip olta sallamak müthiş. Artık karar verdim her yıl 15 kasım-15 aralık arası bir haftasonu çanakkaledeyim. Selamlar rastgele....
Maşallah orda balıklar iri lüfer boylarında, resmin birinde tekne içindesiniz sanki teknedenmi attınız ? Mantarlı takım görüyorum yemli aldınız herhalde tebriklerBen de hem iş için hem de lüfer, levrek zamanı diyerek 5 günlüğüne Çanakkaleye geldim. Gelmeden önce misina, jig, kaşık, sahte, spin makina kamış, tulum v.s. yaklaşık 1000 tl para harcadım. 4 günde hayalini kurduğum avları gerçekleştiremedim ama bu benim için muhteşem bir tecrübe ve keyif oldu. Hee o 1000 tlye 15 kg lüfer alırdım buradan ama keyif ve tecrübeyi satmıyorlar. Sabah 0 derede bele kadar denize girip olta sallamak müthiş. Artık karar verdim her yıl 15 kasım-15 aralık arası bir haftasonu çanakkaledeyim. Selamlar rastgele....
Paranın satın alamayacağı şeyler de var Ben de hem iş için hem de lüfer, levrek zamanı diyerek 5 günlüğüne Çanakkaleye geldim. Gelmeden önce misina, jig, kaşık, sahte, spin makina kamış, tulum v.s. yaklaşık 1000 tl para harcadım. 4 günde hayalini kurduğum avları gerçekleştiremedim ama bu benim için muhteşem bir tecrübe ve keyif oldu. Hee o 1000 tlye 15 kg lüfer alırdım buradan ama keyif ve tecrübeyi satmıyorlar. Sabah 0 derede bele kadar denize girip olta sallamak müthiş. Artık karar verdim her yıl 15 kasım-15 aralık arası bir haftasonu çanakkaledeyim. Selamlar rastgele....
Akşam sabah suyu spin çalıştık. Gece birkaç saat limanda gemiden yemli çalıştık. Yemli çok iş yapmıyor çünkü heryer balık ama yine de 2 parça aldım.Maşallah orda balıklar iri lüfer boylarında, resmin birinde tekne içindesiniz sanki teknedenmi attınız ? Mantarlı takım görüyorum yemli aldınız herhalde tebrikler