Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allah ziyade etsin...
cumartesi akşam saat 10gibi çinekop için umur yerine gittik. bir önceki hafta indir bindir aldığımız yerde istarvitin dışında birşey yoktu. avı planlanandan erken bitirdik. çevredeki teknelere baktığım kadarı ile hareket yoktu.ben de şu an meradayım. hamsi avlayacağım. kamyonu bekliyorum. ağa gerek yok. akşama hazırlık.
Bizde c.tesi 24:00-06:00 arası umur yerindeydik istavrit dışında birşey alamadık maalesef. Kaptan dişli sezonunun artık bitmek üzere olduğunu söyledi.cumartesi akşam saat 10gibi çinekop için umur yerine gittik. bir önceki hafta indir bindir aldığımız yerde istarvitin dışında birşey yoktu. avı planlanandan erken bitirdik. çevredeki teknelere baktığım kadarı ile hareket yoktu.
yemli istavrit keyif vermeyince, 2 gibi döndük. Akıntı marmara yönlüydü ben ona bağladım. Bir önceki hafta karadeniz yönünden aktığında balık aldık, güney akıntıda balık kesti, 2-3 defa bu şekilde devam etmişti.Bizde c.tesi 24:00-06:00 arası umur yerindeydik istavrit dışında birşey alamadık maalesef. Kaptan dişli sezonunun artık bitmek üzere olduğunu söyledi.
Maaşallah