Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah boyacıköyde kurşun arkası ve çapari denemeleri hüsranla bitti. İstavrit hiç yoktu, çinekop ise toplamda 5-6 tane çıktı. 15-16 cm’lik tuttuğum tek balığı maşallahlar eşliğinde iğneden çıkardım ve suya attım. Bir anda bir sessizlik oluverdi, hava daha da soğudu ve salak damgası yedim:)) Delilik erdemdir deyip salmaya devam...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çünkü İstanbul'dan geçerken ancak çinekop sarıkanat boyunda oluyorlar. Çanakkale'de Lüfer, Ege'de ancak kofana boyuna ulaşıyor. Sürü giderek azalıyor büyük balık küçük balığı yediğinden ötürü. :)
Olurmu oyle sey abi :) kofana bogazdan geciyor galatadada yakalandi ama kofana kanal baligi tutmasi zor bi balik sahteden cok canli yeme bakan bi hayvan taslik meralarda kiyilayinca sahteyle hizli yavas yapip iyi cezbetmek lazim

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkesin kendi ölçüsü var yasal limit 18 cm olunca 20 cm i lüfer sanmaları normal. Bana göre 18-21 çinekop 21-24 kaba çinekop 25-29 sarıkanat 30-34 lüfer 35-39 kaba lüfer 40 cm üzeri kofana.
Aynen oyle abi helal tamda dedigimi yazmissin valla tebrikler :)

Akbay

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bugün öğleden sonra 2 gibi kanlıcada denedim 17:30 av bitişi kovaya 1 sarı kanat 2 çinekop 2 denize iade Yarın sabah tekrar ya nasip diyecem inşallah daha verimli gecer av herkes rasgelsin iğneniz keskin avınız bereketli olsun

Mektupla

Daimi Üye

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

eng!n

Yeni Üye
Olurmu oyle sey abi :) kofana bogazdan geciyor galatadada yakalandi ama kofana kanal baligi tutmasi zor bi balik sahteden cok canli yeme bakan bi hayvan taslik meralarda kiyilayinca sahteyle hizli yavas yapip iyi cezbetmek lazim
Bu kanal yere göre değişiyor mu bulmak mı gwtekiyor. Bulursak nasıl anlıyacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...