Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalcinnoguzz

Aktif Üye
bu aksam saat 19.00 ile 22.30 arasi emirgan sahilden cinekop icin ugrastim 1 tane yaprak geldi baska tek vurus yok. sag tarafimda duran 3 kiside de vurus dahi yoktu. balik saklanmaya devam ediyor
Sali akşamı Üsküdar'da 3 farklı yerde 21:00 00:00 arası da vuruş bile olmadı. Nerede bu balıklar yahu :)

Mektupla

Daimi Üye

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
boş verin zamanı gelince onlar utanacak.
KATILMIYORUM. kesinlikle utanmayacaklar. hiç bir zamanda utanmadılar. vicdan sahibi olmayan insanlardan utanma pişmanlık vb. insani duygular beklemeyin.

< zamanı gelince > onların sesi sizden bizden çok daha fazla çıkacak. ve başkalarını suçlayacaklar.

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
KATILMIYORUM. kesinlikle utanmayacaklar. hiç bir zamanda utanmadılar. vicdan sahibi olmayan insanlardan utanma pişmanlık vb. insani duygular beklemeyin.

< zamanı gelince > onların sesi sizden bizden çok daha fazla çıkacak. ve başkalarını suçlayacaklar.
Her kim bu dünyada (manen) kör ise ahirette de kördür.

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu hafta sonu kestane karası geliyor anlaşılanki istavrit fulll basar bu hafta sonu lüferler kovalarada ki yerini alır yemli iyi av verir cumartesiden sonra bu gün güzel palamut raporları bekliyordum amma ses yok yağmurluğuna güvenen balığı boğar en sevdiğim havalardır balık bol balıkçı az patlak havalarda sağlam giyindimmi suda güçlü akıntı yoksa birde yemliye yapıştır dur tadından yenmez beyaa:) :)

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu hafta sonu kestane karası geliyor anlaşılanki istavrit fulll basar bu hafta sonu lüferler kovalarada ki yerini alır yemli iyi av verir cumartesiden sonra bu gün güzel palamut raporları bekliyordum amma ses yok yağmurluğuna güvenen balığı boğar en sevdiğim havalardır balık bol balıkçı az patlak havalarda sağlam giyindimmi suda güçlü akıntı yoksa birde yemliye yapıştır dur tadından yenmez beyaa:) :)
Çubuklu tık yok :(:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...