Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhanctn

Yeni Üye
Adı
Oğuzhan Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar, kalender sabah saat 06:30-08:30 arasi kursun arkasi tik yok, 08:30-10:00 arasi ipekle iki zargana suya iade.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar, lütfen avlandigimiz meralarda av sonu misina, yem, "iğne takılı yem" kesme tahtası, el silme bezi vs atiklarimizi bırakmayalım çöp kutulari mevcut mevcut değilse de hepimiz araçla geliyoruz bir poşete koyup uygun bir çöp konteynerine atabiliriz. Ozellikle kuşlar ve kediler biraktigimiz atiklardan etkileniyor.

Geçen sene anlayışsız birinin bıraktığı yemi üstünde mantarlı takimi yiyen bir kedi ipin taşlara takilmasi ve iğnenin de diline batmasi sonucu yardim için yaklaştığımızda korktuğundan dilini yirtarak kaçtı. Günahı vebali üstüne olsun. Lütfen dikkatli olalım

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar, lütfen avlandigimiz meralarda av sonu misina, yem, "iğne takılı yem" kesme tahtası, el silme bezi vs atiklarimizi bırakmayalım çöp kutulari mevcut mevcut değilse de hepimiz araçla geliyoruz bir poşete koyup uygun bir çöp konteynerine atabiliriz. Ozellikle kuşlar ve kediler biraktigimiz atiklardan etkileniyor.

Geçen sene anlayışsız birinin bıraktığı yemi üstünde mantarlı takimi yiyen bir kedi ipin taşlara takilmasi ve iğnenin de diline batmasi sonucu yardim için yaklaştığımızda korktuğundan dilini yirtarak kaçtı. Günahı vebali üstüne olsun. Lütfen dikkatli olalım
Evet hocam çok önemli konu. Hem spin hem lrf çalışırken bi yanda lrf nin minik sahteleri iğneleri oluyor midye kokusu falan oluyor kedi gelir gelmez kovalıyorum ben Allah korusun yazık günah çok acı çeker. Aynı şekilde sportif yakala bırak avcılığına da tam olarak bu sebepten tamamen karşıyım. balığın da bir canı var, sırf zevk için yakala işkence çektir falan bana çok ters.

Adı
Hüseyin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Az önce beylerbeyi, çengelköy, kuleli tarafına gitmeyi düşünüyordum fakat çok rüzgar çıktı sanırım sağlam da yağmur yağacak... Gitmeyi düşünen varmı ?

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hiç düşünmeyin bile derim. Rüzgar, yağmur ve şimşek bolca olacak bu akşam. Yarın da devam edecek.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Az önce beylerbeyi, çengelköy, kuleli tarafına gitmeyi düşünüyordum fakat çok rüzgar çıktı sanırım sağlam da yağmur yağacak... Gitmeyi düşünen varmı ?
Hic gitmeyin fena firtina cikmisti ben geliyoken tozlar havaya kalkti ucuyodu fena simsekli yagmur yagabilir

Son düzenleme:

Mektupla

Daimi Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...