Mektupla
Daimi Üye
Bereketli olsun inşaallah...Anadoku yakasi, meradaki tek balik kismetime bana geldi.
220 gr
Vercelli g2
Shimano pa spin power
Ekli dosyayı görüntüle 97826
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bereketli olsun inşaallah...Anadoku yakasi, meradaki tek balik kismetime bana geldi.
220 gr
Vercelli g2
Shimano pa spin power
Kerem bey.Aradigimiz otobus durumu bir tek ben varim , 1 kisi vardi oda ben yanlis binmisim dedi![]()
Tez zamanda rastgelir inşaallah...Arkadaslar dun aksam 17/21 arasi kuleli onu lrf spin siyirtma capari yemli denemedigim kalmadi. Sonuc sifir. Tat vermese de az miktarda zargana alan vardi.
Rastgele rapala vily 9 cm miAnadoku yakasi, meradaki tek balik kismetime bana geldi.
220 gr
Vercelli g2
Shimano pa spin power
Maşallah...Sabah çubuklunun kanlıca tarafında merada 2 kişi 10 dk arayla güzel boy lüfer aldı.
Bende 125 gramla kurşun arkası acemiliğimi atmaya çalışıyordum( daha çok yolum var )
Hiç istavrit yoktu. Birlikte geldiğimiz arkadaşlar istavrit amaçlı geldiği için kalktık ordan emirgana geçtik. Hiçkimsede istavrit dahi yoktu. Avı sonlandırdık eve geldik.
Kuleli tayfası araçların içinde soteye yatmış yağmurun dinmesini bekliyordu. Orda balık oldu mu bilmiyorum.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah...Dün akşam 20:00 sularında yemli alındı.Merada başka vuruş bile olmadı lüfer girince diğerleri kaçtı galibaEkli dosyayı görüntüle 97832