Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
cumartesi Tarabya yı dolaştım. akşam 6-7 arası. 3-5 kişi yemli atıyordu, ne alanı gördüm ne vuruş denk geldi. 2 gırdır sürekli tur atıyordu onlar da ağ bırakmadan gitti.

Bll002

Aktif Üye
Adı
Bilal altan
Kan Grubu
O Rh Negatif
3 tarafım denizlerle kaplı ben yakalamak istediğim balığı mumla arıyorum. Bunda kimin emeği geçtiyse hakkımı helal etmiyorum. Adam kovasını yaprak doldurmuş birde balık tuttum diye seviniyor. Yüzsüz adam.

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür
Dün sabah 7:30-11:30 arası Tarabya Kaşıbeyaz restaurant'ın önünden 16 tane istavriti zar zor kandırdım. Yanımda 1 kişi çapariye izmarit yakaladı.

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
''mera paylaşılmalı mı? paylaşılmamalı mı?'' anket sonucuna göre;
Paylaşılmamalı = 189
Paylaşılmalı = 139
oy alınmış...
Yapılan yorumlara göre neden paylaşılmalı sonuçları;
  • Amacımız stres atmak ve çok masraflı olduğu için,
  • Yerli balıklarda değil ama göç balıklarında,
  • Çok kişiyle balık tutmak daha keyifli olduğu için,
  • Herkes kısmetini alır o yüzden,
  • Allahın denizinde balık bitmez o yüzden,
  • Zaten herkes her yeri biliyor yer söylemekte sıkıntı olmaz,
PAYLAŞILMALI...
Yapılan yorumlara göre neden paylaşılmamalı;
  • Bohçacılardan korunmak için,
  • Bir sonraki avda yer bulabilmek için,
  • Acemi balıkçıların hışmından korunmak için,
  • Meraların temizliği için,
  • Takip eden sadece oltacılar değil! Ağcılar, troller, zıpkıncılar, tırıvıcılar vs vs takip ettiği için,
  • Mera söylenmez; aranıp, zaman harcanıp, para harcanıp bulunur... Bedavacılar olduğu için,
  • Çok insan çok tartışma demektir o yüzden
PAYLAŞILMAMALI...

ALINTIDIR.

gurkangurkan

Yeni Üye
Adı
Gürkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamışları yaglayın balık başladı :)

Çubuklu da arabalı vapur seferlerinin yapıldıgı iskelede 5 10 dk da bir dişli cekildigi haberini aldım. Arkadasla görüntülü konusmada ciddi balık alındıgını gördüm. Haberiniz olsun
Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla kimse kendi tuttuğunu söyleyemiyor, sürekli bir duyum, haber var , çubukludaki üsküdardakinin tuttuğunu söylüyor, üsküdardaki çubukludakinin tuttuğunu.. bu sene , zargana var bolca , istavrit arada bir , palamut tek tük , dişli çok ender, ha bu arada tuttukları kefalleri sarıkanat diye telefonla arkadaşına söyleyenler de gördüm, dolayısıyla bu şartlarda durum ortadayken, balıkçılarda balık yokken 5 dk da bir dişli çekildiğini söylemek iddialı bir söylem..

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla kimse kendi tuttuğunu söyleyemiyor, sürekli bir duyum, haber var , çubukludaki üsküdardakinin tuttuğunu söylüyor, üsküdardaki çubukludakinin tuttuğunu.. bu sene , zargana var bolca , istavrit arada bir , palamut tek tük , dişli çok ender, ha bu arada tuttukları kefalleri sarıkanat diye telefonla arkadaşına söyleyenler de gördüm, dolayısıyla bu şartlarda durum ortadayken, balıkçılarda balık yokken 5 dk da bir dişli çekildiğini söylemek iddialı bir söylem..
Haklısınız. Cumartesi günü Şilede dolandım av için. Baktım hareket yok. Akşam dönüş yapan teknelerden taze balık alırım diye düşünüyordum. Teknenin yanaşacağı yerde kuyruk oluşmuştu. Hayalim kasa kasa lüfer palamut görmekti ama malesef teknecilerde bile adetli balık vardı. Sıraya girsem bana kalmayacak kadar vahim bir ortam vardı evin yolunu tuttum. Gözlemlediğim sıkıntı şu. Beykoz,haliç vs kalkışlı kişi başı ücretle balık avı yapan arkadaşlar yalan haber salıyor gibi geliyor bana. Dün gece yapılan bir avı gördüm. Beykoz açıkları 50-60 parça balık vardı. Eniştemde paylaşmış bir kova lüfer. Sordum tekneden dedi ama onada şüphe ile bakıyorum açıkcası :) Gırgırların kayda değer balık getiremediği günlerde. Sosyal medyada boğazda indir bindir balık algısı döndürüyorlar..

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Valla biz 20 gündür balık alıyoruz takım dayanmıyor Çelik teller iğneler kesiliyor balıklar çok fena kofanalar gitsede balık alsak takım yapmakdan sıkıldım lüferi özledim lüferii

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...