Büyük Beyaz
Daimi Üye
cumartesi Tarabya yı dolaştım. akşam 6-7 arası. 3-5 kişi yemli atıyordu, ne alanı gördüm ne vuruş denk geldi. 2 gırdır sürekli tur atıyordu onlar da ağ bırakmadan gitti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla kimse kendi tuttuğunu söyleyemiyor, sürekli bir duyum, haber var , çubukludaki üsküdardakinin tuttuğunu söylüyor, üsküdardaki çubukludakinin tuttuğunu.. bu sene , zargana var bolca , istavrit arada bir , palamut tek tük , dişli çok ender, ha bu arada tuttukları kefalleri sarıkanat diye telefonla arkadaşına söyleyenler de gördüm, dolayısıyla bu şartlarda durum ortadayken, balıkçılarda balık yokken 5 dk da bir dişli çekildiğini söylemek iddialı bir söylem..Kamışları yaglayın balık başladı
Çubuklu da arabalı vapur seferlerinin yapıldıgı iskelede 5 10 dk da bir dişli cekildigi haberini aldım. Arkadasla görüntülü konusmada ciddi balık alındıgını gördüm. Haberiniz olsun
Haklısınız. Cumartesi günü Şilede dolandım av için. Baktım hareket yok. Akşam dönüş yapan teknelerden taze balık alırım diye düşünüyordum. Teknenin yanaşacağı yerde kuyruk oluşmuştu. Hayalim kasa kasa lüfer palamut görmekti ama malesef teknecilerde bile adetli balık vardı. Sıraya girsem bana kalmayacak kadar vahim bir ortam vardı evin yolunu tuttum. Gözlemlediğim sıkıntı şu. Beykoz,haliç vs kalkışlı kişi başı ücretle balık avı yapan arkadaşlar yalan haber salıyor gibi geliyor bana. Dün gece yapılan bir avı gördüm. Beykoz açıkları 50-60 parça balık vardı. Eniştemde paylaşmış bir kova lüfer. Sordum tekneden dedi ama onada şüphe ile bakıyorum açıkcasıŞu ana kadar gördüğüm kadarıyla kimse kendi tuttuğunu söyleyemiyor, sürekli bir duyum, haber var , çubukludaki üsküdardakinin tuttuğunu söylüyor, üsküdardaki çubukludakinin tuttuğunu.. bu sene , zargana var bolca , istavrit arada bir , palamut tek tük , dişli çok ender, ha bu arada tuttukları kefalleri sarıkanat diye telefonla arkadaşına söyleyenler de gördüm, dolayısıyla bu şartlarda durum ortadayken, balıkçılarda balık yokken 5 dk da bir dişli çekildiğini söylemek iddialı bir söylem..
Evet balık girmiş boğaza bende aldım bilgileri at çek nçbaşlamış yemliyeHayatta sallamasyon yapmam. Yakında cubuklu ve emirgandan haber gelir. Inanmayan insin meraya