Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
SARAYBURNUNDAN MI ALION REİS ?Valla biz 20 gündür balık alıyoruz takım dayanmıyor Çelik teller iğneler kesiliyor balıklar çok fena kofanalar gitsede balık alsak takım yapmakdan sıkıldım lüferi özledim lüferii
dostum 1 2 ay satılan palamutu şimdi 11 ay satacaklar hepsi buzhanede palamut dişli ne varsa silip süpürüyorlar ALLAH dan tek dileğin bırak balığı denizden teke çıkmasın 1 tekeye muhtaç olsun bu ülke denizlerin kıymeti ozaman anlaşılacak ben balık yemesem ölmem kimsede yemesin 3 5 sene6 gırgır anadolu kavagi ve rumeli kavagi arasinda ag sermisti. Zaten baligi gördu mu salîyor. Boydan boya derken tabiki komple seremez. Ama atabilicegi butun limitleri zorlamislardi. Bogazda o kadar girgir var ki. Şaka gibi. Baligi ucuz yesek yine zoruma gitmicek. Lüferin tanesi 50 lira. Cinekop piyasada yok. Palamut pahalı.
Hepsine katılıyorum da , buna katılmıyorum... Tabi olay benim anladığım gibi acemi balıkçıların usta balıkçılara zorluk çıkarması gibi şeylerden bahsediliyorsa...Acemi balıkçıların hışmından korunmak için,
Acemi olup usta gibi davrananlar + buna ek olarak kabadayılık yapanlar oluyor genelde .Hepsine katılıyorum da , buna katılmıyorum... Tabi olay benim anladığım gibi acemi balıkçıların usta balıkçılara zorluk çıkarması gibi şeylerden bahsediliyorsa...
Ben acemi bir balıkçı olarak her gittiğim yerde üstadlarımdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, onların attığı yerde atmamaya çalışıyorum ( misina falan dolanmasın vs. ) ... Belki de ben yanlış anladım bu olayı![]()