Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Raho

Yeni Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
B Rh Negatif
14 ekim pazartesi hava kararırken yemli cinokop avı cubukluda idim 4adet cino aldım yarım saat girdi herkes aldı sonra tek tük yarım saat 1 saattte kime gelirse 11 kadar böle idi.ilk yarım saat yapan balık cınekop sonrası küçük cinolar ve ince olarak geldi.istavrit ve mezgitte takılıyo arada rastgele . :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
6 gırgır anadolu kavagi ve rumeli kavagi arasinda ag sermisti. Zaten baligi gördu mu salîyor. Boydan boya derken tabiki komple seremez. Ama atabilicegi butun limitleri zorlamislardi. Bogazda o kadar girgir var ki. Şaka gibi. Baligi ucuz yesek yine zoruma gitmicek. Lüferin tanesi 50 lira. Cinekop piyasada yok. Palamut pahalı.
dostum 1 2 ay satılan palamutu şimdi 11 ay satacaklar hepsi buzhanede palamut dişli ne varsa silip süpürüyorlar ALLAH dan tek dileğin bırak balığı denizden teke çıkmasın 1 tekeye muhtaç olsun bu ülke denizlerin kıymeti ozaman anlaşılacak ben balık yemesem ölmem kimsede yemesin 3 5 sene

Adı
Hüseyin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Acemi balıkçıların hışmından korunmak için,
Hepsine katılıyorum da , buna katılmıyorum... Tabi olay benim anladığım gibi acemi balıkçıların usta balıkçılara zorluk çıkarması gibi şeylerden bahsediliyorsa...

Ben acemi bir balıkçı olarak her gittiğim yerde üstadlarımdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, onların attığı yerde atmamaya çalışıyorum ( misina falan dolanmasın vs. ) ... Belki de ben yanlış anladım bu olayı :)

Zargana1903

Aktif Üye
Hepsine katılıyorum da , buna katılmıyorum... Tabi olay benim anladığım gibi acemi balıkçıların usta balıkçılara zorluk çıkarması gibi şeylerden bahsediliyorsa...

Ben acemi bir balıkçı olarak her gittiğim yerde üstadlarımdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, onların attığı yerde atmamaya çalışıyorum ( misina falan dolanmasın vs. ) ... Belki de ben yanlış anladım bu olayı :)
Acemi olup usta gibi davrananlar + buna ek olarak kabadayılık yapanlar oluyor genelde . :) İşin bilincinde olanlar da sıkıntı olmuyor zaten bence .

Cerkuday

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
IMG_20191015_190056.jpg
Zarganalar ipekle alındı. İstavritler tek seferde çekildi.
Yer tarabya cumhurbaşkanlığı köşkü önü..
İnce takım ile üstadlar 2li 3lü istavrit alıyordu acemiler kurşunla denizi döverek köpük çıkarıyordu. 17:00 18:00 arası av yapıldı.
Hanım dırdırından malzeme toplanıp evin yolu paşa paşa tutuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...