iskorpit61
Daimi Üye
Onun 30cm green silver olanını tekne için aldım daha gelmedi kargo. Cengizde 30cm green silver ı yok. Sömürmüşler hep 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
valla kıyıdan alabileceğim balığa göre 14 cm yeterli gördüm. hırsızlı kullanmayı düşünüyorum. umarım etki gösterir. yedek kuyrukta veriyorlar. zaten tek kuyruk 2-3 vuruşa bile dayanmayabilir.Onun 30cm green silver olanını tekne için aldım daha gelmedi kargo. Cengizde 30cm green silver ı yok. Sömürmüşler hep![]()
olsun. kısmetUmut kırmıyım ama Bu sahteler kıyıdan zor. Tekne ile sırtıda iş yaparsa yapar. Geldiği gibi haydarpaşa dalga kıranda denicem o sahteyi
değişik ürünleri denemek güzel oluyor, tutturmuşlar bir kendo limonvalla kıyıdan alabileceğim balığa göre 14 cm yeterli gördüm. hırsızlı kullanmayı düşünüyorum. umarım etki gösterir. yedek kuyrukta veriyorlar. zaten tek kuyruk 2-3 vuruşa bile dayanmayabilir.
ayrıca yeni getirdikleri ahtapot silikonu da dikkatimi çekti. yazın saros da kullanabilirim botta diye düşündüm. onu da yazın deneyip fikirlerimi yazarım.
Bulsak gidecek te yok zaten piyasada eski serideğişik ürünleri denemek güzel oluyor, tutturmuşlar bir kendo limongidiyor.
7 tl ye de var oskar sea bosebu sahte de iş yapabilir gibi duruyor. fiyatı da uygun.
Tuzlu Su Balıkçılığı - Carnassier Limon - 9cm