Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
Umut kırmıyım ama Bu sahteler kıyıdan zor. Tekne ile sırtıda iş yaparsa yapar. Geldiği gibi haydarpaşa dalga kıranda denicem o sahteyi

Koc1903

Yeni Üye
Adı
Gürsu K.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Onun 30cm green silver olanını tekne için aldım daha gelmedi kargo. Cengizde 30cm green silver ı yok. Sömürmüşler hep :)
valla kıyıdan alabileceğim balığa göre 14 cm yeterli gördüm. hırsızlı kullanmayı düşünüyorum. umarım etki gösterir. yedek kuyrukta veriyorlar. zaten tek kuyruk 2-3 vuruşa bile dayanmayabilir.

ayrıca yeni getirdikleri ahtapot silikonu da dikkatimi çekti. yazın saros da kullanabilirim botta diye düşündüm. onu da yazın deneyip fikirlerimi yazarım.

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
valla kıyıdan alabileceğim balığa göre 14 cm yeterli gördüm. hırsızlı kullanmayı düşünüyorum. umarım etki gösterir. yedek kuyrukta veriyorlar. zaten tek kuyruk 2-3 vuruşa bile dayanmayabilir.

ayrıca yeni getirdikleri ahtapot silikonu da dikkatimi çekti. yazın saros da kullanabilirim botta diye düşündüm. onu da yazın deneyip fikirlerimi yazarım.
değişik ürünleri denemek güzel oluyor, tutturmuşlar bir kendo limon ;) gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...