iskorpit61
Daimi Üye
Balık acıkta degil 20 25 metrede biniyor. Acikta vurus olmazken kiyida hareket bitmiyor. Kamisa abanmiyorum. Suya indigi anda makinayi kapatiyorum. Yemlide aciga atmamaya dikkat edin arkadaslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Balık acıkta degil 20 25 metrede biniyor. Acikta vurus olmazken kiyida hareket bitmiyor. Kamisa abanmiyorum. Suya indigi anda makinayi kapatiyorum. Yemlide aciga atmamaya dikkat edin arkadaslar
Silikonla palamut alındı geçen hafta Anadolu yakasındansilikon ile dişli. Yeni birşey öğrendim. hem atış erimi artar hem de koptuğunda insanın içi acımaz. daha uygun fiyatlı takım yapılır. teşekkürler
Beşiktaş iskelenin yanında olta atılacak park yokki tam olarak nerden bahsediyorsun acaba? Güzelim Beşiktaş sahilde balık tutulacak yer kalmadı.dün gece beşiktaş iskelenin yanındaki parkta 2 dayı yemliye yatırmıştı oltaları. 20 dakika izledim. o 20 dakikada sürekli vuruş aldılar. 3 çektilerse 1 dolu geldi. 1 tanesinin boyu iyiydi. taze isstavrit kullanıyorlardı.
üsküdar ve kadıköy iskelesi arasında lağım ağzı var orasıdır diye tahmin ediyorum. sığ bir yer tam spinlik benceBeşiktaş iskelenin yanında olta atılacak park yokki tam olarak nerden bahsediyorsun acaba? Güzelim Beşiktaş sahilde balık tutulacak yer kalmadı.
Turko gibi aynı bu sahte, 7cm lik olanlarından denedim. Bazen takla atıyor ama genede güzel, iş yapıyor. Üsküdar’dan 15₺ ye alabilirsiniz.bu sahte de iş yapabilir gibi duruyor. fiyatı da uygun.
Tuzlu Su Balıkçılığı - Carnassier Limon - 9cm
şu bankların olduğu yer. devamında beşiktaş - kadıköy iskelesi var.Beşiktaş iskelenin yanında olta atılacak park yokki tam olarak nerden bahsediyorsun acaba? Güzelim Beşiktaş sahilde balık tutulacak yer kalmadı.
decathlon daki ürünler genelde iyi çıkıyor. bahsettiğim sahte yeni geldi. deneyeceğim bunuda bakalım.Turko gibi aynı bu sahte, 7cm lik olanlarından denedim. Bazen takla atıyor ama genede güzel, iş yapıyor. Üsküdar’dan 15₺ ye alabilirsiniz.
kuyruğa dikkat etOnun 30cm green silver olanını tekne için aldım daha gelmedi kargo. Cengizde 30cm green silver ı yok. Sömürmüşler hep![]()