OnuR67
Daimi Üye
- Adı
- Onur
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
İnşallah düzelir abionurum bugün balığa gideceğimi biliyordun sabah ailesel kötü bir olay geçti bu yüzden bayğı bir kötüyüm..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah düzelir abionurum bugün balığa gideceğimi biliyordun sabah ailesel kötü bir olay geçti bu yüzden bayğı bir kötüyüm..
senih bey bu güzel yaklaşımlarınız dan dolayı size çok teşekkür ederim eksik olmayınBende onu belirttim zaten Bülent abiye olmadığınıBu yazıyı da yazdığınız iyi olmuş en azından açıklığa kavuşmuş her şey
Üyeliğinizi sildirmenize bence gerek yok eğer balık tutma hobisini seviyorsanız . Bizde çok olumsuzluk yaşıyoruz malesef İstanbulda olumsuzluk yaşanmadığı bir zaman yok. Daha 2 gün önce Modada tekne çok yanaştın olta var dememize rağmen napak biz nerde avlanacaz diye bağırdıktan sonra 180 metrelik ip misinamın hepsini götürdü. Bunu 3. yaşayışım. Kaç defa yanımda oltama taktın muhabbetinden tartışmalar yaşadım . Kaç defa köprüde laf dalaşına girdim 2 olta atmayın diye . Malesef İstanbulda bu tarz şeyler çok başa geliyor
Forum ortamlarında ise konuşma değil de yazı olarak her şeyi açıklamaya çalıştığımız için yanlış anlaşılmalar oluyor . En kötüsüde balık azaldığı için herkes bu hobiyi yaparken gergin
Ama şahsen ben elimden geldiğince hobimi yaparken sinirlenmemeye çalışıyorum özellikle takımıma biri karıştıysa veya bu takım nasıl hazırlanıyor dendiğinde , Ama tekneler göz göre göre gelip oltaya takınca adamlara ana avrat küfür ediyorum o an çıksınlarda karaya saldırim üstlerine diye : ) Resmen son kıyı avlarımda olta başında makasla oturuyorum her an tekne alıp götürecek diye.
Ahmet abi benim gözlemim Karadeniz ve Marmara'nın Türk karasuları içindeki kısımları bitmiş . Zaten her şey açık sadece göçmen balıkları tutabiliyoruz ki onlarda her sene azalarak geliyorbalığa gönül vermiş dostlar, biraz sabırsız davranışlar sergilemiş olduğunuzu görüyorum.
balık bize göre hareket etmez onun bir doğası yaşamı var.
sular hala sıcak balık akamadı yada çok açık ve derinden seyrediyor.tekneler bile balığı görüp alamıyor haberleri geliyor.
balık yakalamak artık sabır istiyor.çok bol bir balık beklemeyelim.
ama balıktanda ümidimizi kesmeyelim.
bu gün sabah biraz tırsi yaptı ve kesti akşamüstü biraz sıyırtma ile istavrit alındı.
dostlara saygılarımla.............................
Senihcan Sahil güvenliği istediğin kadar ara bir şey değişmez. Şimdi yazamıyorum yan yana gelirsek nedenini anlatırım.Ahmet abi benim gözlemim Karadeniz ve Marmara'nın Türk karasuları içindeki kısımları bitmiş . Zaten her şey açık sadece göçmen balıkları tutabiliyoruz ki onlarda her sene azalarak geliyorBalıkları bile avrupadan gelsin diye bekler olduk . Hala önlem alan yok Japonyada yasaklanan balık bulucular ufacık karasularımızda dev okyanus gırgırlarıyla katlediliyor . Bundan 10 sene sonrasını çok merak ediyorum. Bu sene istavrit havyarını dökmeden tonlarcası avlandı. Yem olarak veya yemek için aldığım bütün istavritler istisnasız havyarlı. Adamlar boğaz geçişlerine ağ örüp katliam yapıyorlar . Sahil güvenliği arıyorsun ya sallamıyorlar ya açmıyorlar ya da gelip muhabbet edip gidiyorlar. Benim temennim ya inşallah adam akıllı doğayı koruma odaklı birilerinin devlette önemli bir yere gelmesi ya da tez zamanda bitsin balık kessinler bütün ağaçları versinler bütün zehirli atıkları denizlere akarsulara , atalarımızdan dinlediğimiz eski anadolu manzaraları komple beton olsun hep beraber verdiğimiz zararın acısını güzel güzel yaşayalım. Sonra milliyetçisi ağlasın su yok yiyecek yok dindarı ağlasın solcusu ağlasın sağcısı ağlasın .... Sağğ olsun dedelerimizin yok ettikleri bugünlere bizde aynı hızda yok ederk torunlarımıza miras bırakıyoruz....
AHMET ABİ BALIK OLSADA OLMASADA PAZARTESİ YANINDAYIZ....balığa gönül vermiş dostlar, biraz sabırsız davranışlar sergilemiş olduğunuzu görüyorum.
balık bize göre hareket etmez onun bir doğası yaşamı var.
sular hala sıcak balık akamadı yada çok açık ve derinden seyrediyor.tekneler bile balığı görüp alamıyor haberleri geliyor.
balık yakalamak artık sabır istiyor.çok bol bir balık beklemeyelim.
ama balıktanda ümidimizi kesmeyelim.
bu gün sabah biraz tırsi yaptı ve kesti akşamüstü biraz sıyırtma ile istavrit alındı.
dostlara saygılarımla.............................
Kardesim makine markani ve fiyatini solermisinÇok memnunum bu fiyata harika makine bence çok sağlam.