Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar,

kulelide hiç yemli denediniz mi ? çinekop haberleri var mı bilgi verebilirmisiniz...
yemli ben denemedim ama hava kararinca deneyen arkadaslar oldu. ne yazikki benim oldugum saatlerde herhangi birsey tutulamadi.. cinekoptan zaten haber yok kulelide.. bu arada gece ne oldugunu bilmiyorum..

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yemli ben denemedim ama hava kararinca deneyen arkadaslar oldu. ne yazikki benim oldugum saatlerde herhangi birsey tutulamadi.. cinekoptan zaten haber yok kulelide.. bu arada gece ne oldugunu bilmiyorum..
teşekkürler,

yarın bir deneme yapacağım, saat 3 den sonra Yücel abinin oralardayım gelen olursa beklerim.

Nescafegold

Yeni Üye
Bu havanin sabahinda eger devam ederse ruzgar kasikla kofanalar gene kiyilar diye dusunuyorum

Adı
seçkin
arnavutköy , kandilli raporu: balığın b si yok. tutabilen 1-2 tırsi tutmuştu. niye bu kadar kötüydü bugün anlamadım

dark

Üye
Dün aksam 19.00-20.00 dan sonra yemli ile biraz balık aldım. Bir tanesi gündüz kendo ile alınmıştır. Bence sezon başlamıştır.

dadans77

Aktif Üye
Adı
Ümit dadans
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler güzel av

Ümit dadanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...