Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yucelusta

Yeni Üye
Adı
Yücel USTA
Geçtiğimiz pazar günü kayık kiralayıp Yeşilköyden açıldım. Birinci ve ikinci duba arasında çok iyi istavrit vardı. Üç saatlik avımda 3 kilo istavrit yakaladım, 2 kiloya yakın kıraçayı da geri bırakmışımdır. Arada birkaç irikıyım tirsi ve birkaç mezgit de çaparimi ziyaret ettiler. 5-6 tane yunusun merayı gezmeye başlamasıyla balık ani bir düşüşe geçince avı sonlandırdım. Kullandığım çapari kırçıllı ördek tüyü içi iki tel mavi simliydi. Bu sene bu format oldukça iyi tuttu. Hemen her gittiğim yerde makul miktarda balık aldım.

vessa

Aktif Üye
Adı
GÜREL TOKÖZLÜ
bu gun arnavutköy coşmuştu herkez kovasını doldurdu sardalye ıstavrıt nezgıt caca hamsi balıkcı tezgahı gıbıydı

crx77

Yeni Üye
Adı
SERKAN ŞENTÜRK
kimse balığa gitmedimi boğazda durum nedir?teşk

yaserkut

Yeni Üye
Adı
Yasin Serdar Kutluğ
Bugün sabah 06,00 ile 07,30 arasında kulelileden çapariyle 2 kg balık aldım. Balık çapari için seçici değil sardalya gümüş ve istavrit karışık çıkıyor.

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Boğazda heryerde balık bol.Oltasını denizle buluşturan herkese nasip var.

noladin

Yeni Üye
Adı
irfan kivircik
herkeze merhaba,ben cumartesi façyo tarabya arası 12 den aksam 7 bucuga kadar 4,5 kg arası istavrit sardalya ve hamsi doldurdum ve mahalleliden iyi dualar aldım not..akıntı cok oldugu için 100 gr kursun ve acemilerden uzak durmak gerek aksi taktirde çok çaparinizi yerler herseye ragmen güzel bir gündü,günün kötü tarafı kepsiz balıga cıkmam oldu çoook kötü yandım,ve son olarak kıraçalar onları geri bırakalım çevremdeki çok insanı bu konuda uyardım.herkeze rasgelee

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sabah 07:00-08:15 arası boğazın anadolu yakasında tavalık kadar istavrit sardalya karışık nasiplendim nihayet. Hele bir sardalya denk geldi ölçtüm tam 18cm. Hafta içi olmasına rağmen Kulelide dirsek teması kalabalık vardı. İyiki oraya gitmemişim. Denize olta atan herkese 3-5 birşey çıkıyor.

vadidebalık

Aktif Üye
Adı
Nail Yücel
18/05/2011 çarşamba sabah saat 6,45 gibi kulelinin önündeydim çok kalabalık tı irili ufaklı istavrit yapıyordu ,araba parketmeye yer yoktu olta atmayada:)
vaniköye gittim .
Çok degilsede tuttum istavrit.sardalya...kıraca..öyleye dogru kulelide attım iriydi istavritler .
buraya kadar iyiydi ama balıklar temizlenirken üzdüler beni yarısına yakınında yumurta vardı....biline:(

Chief

Yeni Üye
Adı
Mehmet Dikbayır
18/05/2011 çarşamba sabah saat 6,45 gibi kulelinin önündeydim çok kalabalık tı irili ufaklı istavrit yapıyordu ,araba parketmeye yer yoktu olta atmayada:)
vaniköye gittim .
Çok degilsede tuttum istavrit.sardalya...kıraca..öyleye dogru kulelide attım iriydi istavritler .
buraya kadar iyiydi ama balıklar temizlenirken üzdüler beni yarısına yakınında yumurta vardı....biline:(
Yumurtalı olmayan diğer yarısı da erkektir...

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
İstanbul boğazı balık kaynıyor hemen hemen her yerden başta sardalda, istavrit bolca çıkmakta. Dün sabah boğazda biryerdende 5 adet çinekop irisi ve kaba sarıkanat aldım bilgilerinize.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...