Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün gezmek için akşamüstü Şemsipaşa'ya indim. Bir kişi yemli izmarite atıyordu en sonunda 1 tane aldığnı gördüm. Sanırım izmarit için 10 güne daha ihtiyaç var. Acaba maltepe taraflarında mezgit ne durumda pazar günü denemek istiyorum. Nerede daha şanslı olurum mezgit için??
dragos kum isklesinden cıktığını duydum yeme istavrit kullanın nedense gümüşten daha iyi geliyor akşam saatlerinde saat 5 den sonra daha bereketli oluyor.

omarkara

Yeni Üye
Adı
ömer karakas
Bugun cubuklu sosyal tesislerinden 1.5 kg kadar istarvit aldım...(1 saatte)

metebeder

Üye
Adı
mete beder
Bu akşam kulelideydim. Yaklaşık 100 kişi falan vardı ve tek tük gelen kıraça dışında neredeyse hiç balık yoktu diyebilirim. akşam üstü 18:00 - 21:00 arası herkes boş çekti sürekli çaparileri. Hiç böyle yapmazdı Kuleli tarafı. Bi anlam veremedim.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Boğazdan çingene palamut haberleri duydum varmıdır aslı acaba...Yokmu bir gören duyan?

Seyir

Yeni Üye
Adı
Turgay Odabaş
biz dün bol miktarda mezgiti beykoz koy ve açıklarından aldık denizde çok balıkçıyla karşılaştık ama hiç bahseden olmadı.

erden

Yeni Üye
Adı
erden dikense
Sarayburnu ve çevresinde çingene palamutu nasir olmakla beraber takoz diye tabir ettiğimiz istavritlerden çıkıyor. Birde gece çapari kullanmayı sevenler varsa parlak renklerle gece kıyılardan hafif kurşun yada kurşun kısmına zargana topu bağlayarak su üstü gece güzel istavrtit alabilirler. Her gece 1,5 - 2 kg kesin alıyorum

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sarayburnu ve çevresinde çingene palamutu nasir olmakla beraber takoz diye tabir ettiğimiz istavritlerden çıkıyor. Birde gece çapari kullanmayı sevenler varsa parlak renklerle gece kıyılardan hafif kurşun yada kurşun kısmına zargana topu bağlayarak su üstü gece güzel istavrtit alabilirler. Her gece 1,5 - 2 kg kesin alıyorum
Hoşgeldin Erden, o civarda avlanan arkadaşlar için güzel tiyolar :)

Seyir

Yeni Üye
Adı
Turgay Odabaş

bugün sahurdan sonra beykoz koyuna doğru açıldık, gayet keyifli ve bereketli bir av oldu toplamda 3-4 kg istavrit,sardalya ve mezgit aldık.

yukardaki resimde ortada görünen takoz istavriti çektik biz buralarda eşek istavriti diyoruz. hiç çingene palamutuna rast gelmedik.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Dün yine Sarayburnu ve Kumkapı açıkları tekne doluydu. Ne tutuyorlardı göremedim ama istavrit olduğunu tahmin ettim. Kıyıdan da av vermesi güzel o taraflara gidenler için.

erden

Yeni Üye
Adı
erden dikense
istanbuldaki arkadaşlar gözümüz aydın palamut suya giriş yaptı hepinize rast gele. Saray burnu ve çevresindeki teknelerde onardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...