Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Bu sabah erkenden Kandilli parktaydım. Benim gibi birkaç kişi daha vardı müdavimlerden palamut çaparisi denedik bıkmadan usanmadan. En son ben ayrıldım oradan saat 12.00 civarı. Sonuç sıfır malesef. Salı günü boğazdan ciddi bir geçiş olmuş, ertesi günde sürmüş bu geçiş o sırada Tarabya dan Saray burnuna kadar heryerden üüçer beşer alınmış..... Sert poyrazı kollamak lazım her an bir sürpriz yapabilir kanımca :D

nazamar

Yeni Üye
Adı
ramazan eser
ben forumda yeniyim palamutmu başladı? peki nasıl yakalıcaz palamutu:harika:

nazamar

Yeni Üye
Adı
ramazan eser
yarın yeğen birader ve ben unkapanına gitmeye niyetimiz var ordada mezgit çıkıyor.arkadaşlar istavriti nasıl çekerim bir iki tiyo verin. nasıl bir çapari vede kurşun kullanim. ağır kurşun dahamı iyi olur.rüzgar oluyor çünkü:p

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
ben forumda yeniyim palamutmu başladı? peki nasıl yakalıcaz palamutu:harika:
yarın yeğen birader ve ben unkapanına gitmeye niyetimiz var ordada mezgit çıkıyor.arkadaşlar istavriti nasıl çekerim bir iki tiyo verin. nasıl bir çapari vede kurşun kullanim. ağır kurşun dahamı iyi olur.rüzgar oluyor çünkü:p
Merhabalar,

Size buradan marka,model tarifi vermeye gerek yok,malzemeciye gitiğinizde size uygun çapariler verecektir,ancak Palamut için iri tüy ve iğneli çapari verecektir.

Bunlara uygunda kurşun,siz satıcıya sorun size ne yapmanız gerektiğini kısaca anlatacaktır,zor bir durum değil yani.
Rast gele.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Telafet Team (Kadem-Emre-Birol ve iki arkadaşımız) sezon açılışından bir kaç kare ...
Palamut yoktu lakin zevkli bir gün oldu. 1 kg kadar istavrit silikon ile akşam suyunda tutuldu.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
afiyet şeker olsun sabahın bu saatinde canımbda çekti pohaça dizildi ökaldı boğazıma hafta sonu olsada çıksak balığa of offfff

bluefish34

Aktif Üye
Adı
Erdem
Mangalda balıklar sonrası çay keyfii ohh suyundan da :) afiyet olmuştur yenip bittiği için :D palamutlarda düşer umarım o mangala..

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Telafet Team (Kadem-Emre-Birol ve iki arkadaşımız) sezon açılışından bir kaç kare ...
Palamut yoktu lakin zevkli bir gün oldu. 1 kg kadar istavrit silikon ile akşam suyunda tutuldu.

Birol,
Bir gün tanışmak için misafir olarak gelicem sana,haberin ola. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...