Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kubilay_Ç.

Yeni Üye
Adı
Kubilay Çetin
Sana rastgele diyorum, avın bereketli olsun...

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ

Sabah Kalenderden 1,5 kilo kadar İstarvit tutabildim. Akşam üstü Tarabya da Resimdekiler denk geldi. Balık seyrekti ve biraz açıktaydı. Saat sekiz gibi balık iyice kıyıladı ve neredeyse oltayı olduğumuz yerde suya indirip çapari yapıyorduk. Saat 8:15 gibi avı sonlandırmak zorunda kaldım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yilmazyildiz

Yeni Üye
Adı
YILMAZ YILDIZ
Balıkla vuslat için Cuma günü 15.00'den sonra Arnavutköy sahildeydim. Önce hazır köstekle yaptığım beyaz renkli kendi çaparimi denedim. 2'li, 3'lü, ara sıra 5'li istavritler geldi. Kısa sürede başka çaparilerle dolaştırmayı başardık ve çaparim ziyan oldu.
Sonra yeşil renkli hazır çapari kullandım. 6'lı çektiğim de oldu, boş da. Aralıklarla iyi balık yaptı yani. Hava kararırken bıraktım. 2 kiloya yakın tutabildim.
Şükürler olsun...

Adı
Alper Atakan
maşalah raporlara
bende cuma gecesinden arkadaşlarla sözleştim arnavutköy için ama hepimiz uyuya kalmışız bu haftayı bış geçtik. Haftaya kısmet bakalım..

hakanyavuz

Üye
Adı
hakan yavuz
7/5/2012 Şemsipaşa öğleden önce itibari ile istavrit sıfır, sahte ile çinekop alınabiliyor.

fikret_34

Yeni Üye
Adı
fikret tuna
bugun galatada balıktaydım çok güzel balık yaptı karaköy unkapanı bakan taraf capari 10 lu cektım sabah 6.30 dan 11:30 kadar yaklasık 4 kılo ırılı ufaklı balık aldım balık su ustundaydı at kapa cek böle:.. rastgele..

ercag

Üye
Adı
erçağ yıldırım
köprüde akşam suyu 5ten sonra çinekop çıkıyormu bu ara bilen varmı,geçen köprüde baktım çarpma ile yemsiz olarak alanlar suyun ısınması gerektiğini söylüyorlar,biz bu balığı ocak ayında hamsi ile köprüde tutmuyormuyduk :D hatta su üstünde kepçelerle

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
köprüde akşam suyu 5ten sonra çinekop çıkıyormu bu ara bilen varmı,geçen köprüde baktım çarpma ile yemsiz olarak alanlar suyun ısınması gerektiğini söylüyorlar,biz bu balığı ocak ayında hamsi ile köprüde tutmuyormuyduk :D hatta su üstünde kepçelerle
ağzı olan konuşuyor işte tecrübe en önemlisi

fikret_34

Yeni Üye
Adı
fikret tuna
evet zargana baslamıstır bugun yeşilköy sahılden 12 adet zargana aldım kefaller su üstünde dans edıyorlardı zargana kayalıktan kurt cıkardım avıma basladım sonuc 12 adet zargana .. kefalde cok vardı ama ben kefale atmadım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...