Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Başaklar boy verdi diyorsunuz yani...:D:D:D

cumner

Yeni Üye
Slm arkadaslar gecen hafta sonu sariyere istavrite gittim ana 2 saatte 8 tane tuttun asiri sekilde poyraz vardi ve cok fazla akinti vardi bugunlerde giden var mi istavritin durumu nasil acaba yada nerden iyi cikiyor bu aralar hafta sonu gitmeyi dusunuyorum yine tekrar herkese rastgele

Rıdvan Akalın

Daimi Üye
Adı
rıdvan akalın
benim gözlemlerime göre (son iki gün) boğazın avrupa yakasının arnavutköyden sarıyere kadar olan kısımda istavrit yok denebilir. Şu an bir çok arkadaş palamut deniyor, deniyor diyorum bu denemeleri yapan yüz arkadaştan dördü kovasına bir adet palamut koyuyor diğer arkadaşlar ben dahil denemeye devam ediyor.

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
akıntı başlarında balıklar uçar modda kanala ulaşabilenlerin yüzü tombik torik kıvamında gülüyor 200 gr şart ;) at kapa at kapa :)

cumner

Yeni Üye
arkadaşlar hafta sonu için ne tavsiye edersiniz yarın sabahdan gideceğim sabah mı iyi yapıyor balık bu aralar yoksa akşam üstü ve çinekop mu palamut mu yoksa istavrite mi çalışayım boğazdan atacağım giden arkadaşlar neler tuttuğunu yazarsa bizede çok faydalı olur son olarakta emirgan tarafları ne durumda acaba

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
E maaşallah nedenirki başka harika balıklar.
Bu arada ip misina kullanıyorsun değilmi Birol kaç numara kullandığın ip acaba tavsiye edeceğin marka varmı acaba.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
E maaşallah nedenirki başka harika balıklar.
Bu arada ip misina kullanıyorsun değilmi Birol kaç numara kullandığın ip acaba tavsiye edeceğin marka varmı acaba.
Şu an kullandığım örgü stren sonic braid 0.18 mm gibi.
Ama spinde kullandığım örgüden çok memnun kaldım. Savagear Adrenaline 0.13 mm.
Kaliteli olsun derseniz berkley whiplash 0.06 yı tavsiye ederim. Uygun yollu derseniz savagear.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...