Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
iyi bayramlar dileklerimle, değerli dostlar bu sabah 4 gibi üsküdar sahilden geçerken şöyle bir baksam mı diye kurtlar içimi yerken, ben kurtları yerim dedim gittim baktım kuş konmaz camii sağında kovalar dolu filetoyu atan boş çekmiyor bugün benim şansıma deniz kurur.

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Ben aşağı inmeyeli durumlar değişmiş.Hemen bir operaayon yapmalı.

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ya sormayın dün gece iyi sarıkanat alınmış tam bende çantayı hazıladım bu gece için evden çıktım istikamet Üsküdar dedim telefon yoğun bakıma hasta alıyoruz bıraktım çantayı kapının kenerına balıkçı botlar kapının önüne iş çamtasını aldım elime şimdi nöbetlerdeyim yine çaresiz bir başıma ne oluyor galiba efkara bağladım yine kendimi ama yarın akşam balık olmasada boğazın sularıyla bayramlaşmaya gideceğim...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün boğazda istavritin mumla arandığı bir gündü. Uzun zamandır bu şekil bir avcılık yapmamıştık :) 1 çinekop yem yapılıp=5 çinekop sarıkanat oldu. :D Mecburen, mecburiyetten...

ercag

Üye
Adı
erçağ yıldırım
Evet arnavutkoy 3ıstavrıt 2tl ydı ve su ustu altılan takımlar yuzunden 8den sonra vaktımız takım ayıklamkla gectı balık sevrektı

tropeus

Yeni Üye
Adı
Önder Güdücüler
Dün akşam üsküdar sahil de spin takımla 2 kişi 7 sarıkanat 1 lüfer aldık sahte olarak kendo minnow iş yaptı

Kunteper

Üye
Bugun sabah 06-11 arasi kandilli cubuklu arasi tik yoktu. Bir patlama yapacak bu sene baliklar ben bekliyorum ciddi ciddi. Bu araa tum uyelerin bayramini kutlarim.

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
Spin takım sarı kanat heyecan verici bir gün denemek istiyorum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...