Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adnan Cansever

Aktif Üye
Adı
Adnan Cansever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Maşallah Abiler Hepinize rast gelsin Bende bu akşam arnavutköy bebek tarafında olacağım kısmetse, dün neler vardı yoktu oralarda giden bilgilendirebilecek olan varsa çok sevinirim teşekkürler,
Dün bütün boğazı dpolaştım.Arnavutköy boştu birtek iskelenin yanından yemli atanlar vardı.Ben balığı kireçburnunda buldum.İstavrit çok yakın ve genelde iri çıktı.

ogcnd

Üye
Anadolu Yakası Çubuklu Maşallahlı.istavritler çok iri ama malesef çaparide sadece kafaları geliyor dişliler hat safada azgınlar ve bollar

sprwon

Yeni Üye
Hepinize çok teşekkürler akşam bebeğe bir gideyim bakayım umarım bugün bişeyler yapar akşam, zaten neyse kısmetimiz o olur artık hepinize rast gelsin.

sprwon

Yeni Üye
Kısmetse bu akşam bebek arnavutköy iskelesinin o civarlarında olacağım, yemliğimiz yok acaba ilk önce kıraça falan yakalanabilinirmi çapari ile, birde oralarda yem bulamazsak yandı gülüm keten helva :) yardımcı olan bütün abilere arkadaşlara çok teşekkürler,

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
Kısmetse bu akşam bebek arnavutköy iskelesinin o civarlarında olacağım, yemliğimiz yok acaba ilk önce kıraça falan yakalanabilinirmi çapari ile, birde oralarda yem bulamazsak yandı gülüm keten helva :) yardımcı olan bütün abilere arkadaşlara çok teşekkürler,
her ihtimale karşı balıkçıdan temın edebılırsınız ayrıca var ıse 2 3 adet zarganada önerıyorum

sprwon

Yeni Üye
Dün akşam saat 19:30 sıralarında arnavutköy iskelesinin oradaydım, 1 saat falan orada kaldım ilk gittiğimde oltamı fırlattığımda bir adet iri sarı kanat aldım yanımda gelen arkadaşımda bir sarıkanat aldı ondan sonra balık bir kesti saat 20:30-21:00'e kadar deniz bişey yapmadı bizde o saatlerde oradan ayrıldık güzel ve serin bir havada zaman geçirmiş olduk ama bir akşam yemeğini kurtaracak 2 adet sarıkanatıda arkadaşıma afiyetle yemesi için verdim, dün akşamki bir kaç saatlik durum bu şekildeydi,

antonss

Yeni Üye
Adı
Adnan Yıldırım
Dün akşam saat 19:30 sıralarında arnavutköy iskelesinin oradaydım, 1 saat falan orada kaldım ilk gittiğimde oltamı fırlattığımda bir adet iri sarı kanat aldım yanımda gelen arkadaşımda bir sarıkanat aldı ondan sonra balık bir kesti saat 20:30-21:00'e kadar deniz bişey yapmadı bizde o saatlerde oradan ayrıldık güzel ve serin bir havada zaman geçirmiş olduk ama bir akşam yemeğini kurtaracak 2 adet sarıkanatıda arkadaşıma afiyetle yemesi için verdim, dün akşamki bir kaç saatlik durum bu şekildeydi,
sanırım biraz geç gitmişsiniz. 17-20 arası balığın yaptığı duyumlarını aldım. Sizden önce gelenlerin kovalarında balık durumu nasıldı . bilgi verebilirmisiniz?

sprwon

Yeni Üye
Evet Ben iş çıkışı gittiğim için birz geç kaldım haklısınız benden önce gidenler kovalarını baya baya doldurmuşlardı özellikle kovalardaki balıkları saymadım ama inanın hatırı sayılır şekilde sarıkanat ve çinekop alan abiler varlardı. gittiğimde hepsine bir selam verdiğimde nasıl deniz birşeyler yapıyormu abi dediğimde çıkıyor çıkıyor dediler sonra biz birertane aldık, ve dediğiniz gibi saat 8 den sonra hiç bişey alamadık bilgilerinize,

Adnan Cansever

Aktif Üye
Adı
Adnan Cansever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bugün yoğun yağmur altında anca 2 saat dayanabildim ama değdi.Kireçburnu çok yakından at çek istavrit yaptı.Amacım yemlik alıp çinekopa atmaktı hava müsade etmedi.Bütün kıyafetim yağmura göreydi fakat çizme yerine ayakkabı giyince ayaklarımın içi su doldu bende 3 veya 4 kilo istavritle döndüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...