Fecri
Daimi Üye
- Adı
- Fecri
Dün akşamdan, Gürcan ile sözleşmemize rağmen sabah vaktinde merada olamadım.
Saat 07.30 gibi meradaydım.
Gürcan bir süre sonra avını bitirip ayrıldı
Zaten çok fazla avlanan da yoktu, forumdan Mahmut arkadaşımız ve birkaç balık sevdalısı daha.
Ara ara garip iri damlalı bir yağmur çiseliyordu.
185 gr., 200 gr., 220 gr. derken bir ra 150 gr. a kadar düştü kurşun ağırlığım.
Mahmut da avını bitirip ayrıldı, ben ve bir arkadaş daha kaldık.
Ağırlık tekrar 220 gr a çıktı, nihanet kırmızı kafa pelican nitro ile bir kuzu aldım ancak tam çekerken suya düşürüverdim.
Kısmetinde, henüz karaya çıkmak yokmuş.
Oltamı tam ileriye doğru salllamıştım ki, çat çat çat çat diye ellerimden ayaklarıma inen kuvvetli bir akımla irkildim.
Olayı kavramam, 2 saniye kadar sürdü.
Aklıma, burada daha önce yazılanlar ve yıldırım sonucu saç yığınına dönen kamış fotoğrafları geldi.
Evet, toprak elektrik yüklü bulutlarla benim vücudum üzerinden iletişime geçmişti.
Yaşadığım olayda, shimano surf leader ultra kamışımın karbon kalitesi ve yoğunluğunun da etken olduğunu düşünüyorum.
Derhal kamışımı yere bırakıp, oradan uzaklaştım.
30-40 saniye kadar sonra oltamı hızlıca sarıp takımlarımı toplayıp avımı sonlandırdım.
Balık alamadım, ancak çok değerli bir tecrübe edinmiş oldum.
Rastgele.
Saat 07.30 gibi meradaydım.
Gürcan bir süre sonra avını bitirip ayrıldı
Zaten çok fazla avlanan da yoktu, forumdan Mahmut arkadaşımız ve birkaç balık sevdalısı daha.
Ara ara garip iri damlalı bir yağmur çiseliyordu.
185 gr., 200 gr., 220 gr. derken bir ra 150 gr. a kadar düştü kurşun ağırlığım.
Mahmut da avını bitirip ayrıldı, ben ve bir arkadaş daha kaldık.
Ağırlık tekrar 220 gr a çıktı, nihanet kırmızı kafa pelican nitro ile bir kuzu aldım ancak tam çekerken suya düşürüverdim.
Kısmetinde, henüz karaya çıkmak yokmuş.
Oltamı tam ileriye doğru salllamıştım ki, çat çat çat çat diye ellerimden ayaklarıma inen kuvvetli bir akımla irkildim.
Olayı kavramam, 2 saniye kadar sürdü.
Aklıma, burada daha önce yazılanlar ve yıldırım sonucu saç yığınına dönen kamış fotoğrafları geldi.
Evet, toprak elektrik yüklü bulutlarla benim vücudum üzerinden iletişime geçmişti.
Yaşadığım olayda, shimano surf leader ultra kamışımın karbon kalitesi ve yoğunluğunun da etken olduğunu düşünüyorum.
Derhal kamışımı yere bırakıp, oradan uzaklaştım.
30-40 saniye kadar sonra oltamı hızlıca sarıp takımlarımı toplayıp avımı sonlandırdım.
Balık alamadım, ancak çok değerli bir tecrübe edinmiş oldum.
Rastgele.