ozgurarslan
Daimi Üye
tebrikler birol.
haftaya denemelere başlıyorum ben de kısmet olursa...
yemliyi özledik bayağı. güzel balıklar...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Var ya, sırf senin yüzünden yaniden kıyıdan av yapacağım Özgür'cantebrikler birol.
Teşekkürler Özgür. Hadi bakalım hayırlısı.tebrikler birol.
Maaşallah kısmetin herzaman açık olsun bereketli avlar dilerim daha iyiler rast gelsin
Bu güzel dileklerinle herkes nasbini alacaktır Sabri, yüreğine sağlıkyavaş yavaş sezonun ince pulları herkesin eline yapışmaya başladı
inşallah o eline pul deymemiş arkadaşlarında en yakın zamanda pullanmaları nasip olurbütün balıksevdam ailesine bereketli güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir sezon dilerim herşey gönlünüzce olsun
Misinanız sağlam iğneniz keskin olsun attım ağzına gitsin boğazına diyeyip herkese rast gelmesini dilerim
guzel dilekleriniz icin tesekkurler ..yavaş yavaş sezonun ince pulları herkesin eline yapışmaya başladı
inşallah o eline pul deymemiş arkadaşlarında en yakın zamanda pullanmaları nasip olurbütün balıksevdam ailesine bereketli güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir sezon dilerim herşey gönlünüzce olsun
Misinanız sağlam iğneniz keskin olsun attım ağzına gitsin boğazına diyeyip herkese rast gelmesini dilerim
yavaş yavaş sezonun ince pulları herkesin eline yapışmaya başladı
Daha iyiler rast gele elinize sağlık maşallahDünkü yemli denememde ise 1 lüferi kovama atabildim. Yem hiç yoktu. Çaparime gelen 3 sardalyayı kullandım. Balık 330 gr. geldi.
Yem: Sardalya şakşak