Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Zargana ismi geçmişken aklıma geldi de Geçen sene bu ayalarda zarganalarda havyar var idi hatta yaklaşık 20 gün ara vermişdim,

bu sene sezonu açmadım,

tarihe dikkat lütfen

lovemovex

Üye
Arkadaşlar bu tırsi nasıl bir balıktır ya, bereket balık yok derken çıka geldi sabah ve akşam saatleri çok fazla oluyor, bu sabah imsaktan biraz sonra kurtlandim yine, saat 5.30 da avlaktaydim. Mübarek capariyi fırlattığın gibi daha makinayı kapamadan doluyor iğneler 5.30, 7.00 saatleri arasında 2 kilodan fazla aldım tadına gelince istavrite benziyor sadece biraz daha yağlı ve biraz daha narin, herkese bol avlı günler... Bu arada Ahmet Abi Rapala zamanı, senin yanında makaira ları yarıştırmak için sabırsızlıkla bekliyorum, saygılar...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyları buyukmü bu sicaktada haşat olur kovada

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
AHMET ABİ SİTE TİŞÖRTLERİ NE KADAR BİRDE BU ARALAR İSTAVRİT NERESİ YAPAR İSTANBUL PENDİKTEN GELİYORUM SAATİ ONA GÖRE SÖLERSENİZ SEVİNİRİM.

tşörtleri siteden veya benden alabilirsin . balık bu ara yok istavrit hiç yok.tşört fiyatı 45 tl .

ALEKSALP

Aktif Üye
Arkadaşlar bu tırsi nasıl bir balıktır ya, bereket balık yok derken çıka geldi sabah ve akşam saatleri çok fazla oluyor, bu sabah imsaktan biraz sonra kurtlandim yine, saat 5.30 da avlaktaydim. Mübarek capariyi fırlattığın gibi daha makinayı kapamadan doluyor iğneler 5.30, 7.00 saatleri arasında 2 kilodan fazla aldım tadına gelince istavrite benziyor sadece biraz daha yağlı ve biraz daha narin, herkese bol avlı günler... Bu arada Ahmet Abi Rapala zamanı, senin yanında makaira ları yarıştırmak için sabırsızlıkla bekliyorum, saygılar...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın imrendim valla, tebrikler:harika:
Hafta sonu bende kovalayayım bakayım ne olacak, zargana tutma zamanı geldiyse zargana tutmak istiyorum:)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Emre ile 2 gündür sardalyaya sarmış bulunuyoruz. Hemde sezon kapalı olduğundan palamuta antreman yapmış oluyoruz. :) Akşamüzeri 18-21 saatleri arasında, yetecek kadar (1.5 kg) mevsim balığımız sardalyamızı avlayıp evin yolunu tuttuk. Tombul tombul, yağlı yağlı balıklar mangala pek bir yakışıyor doğrusu.

Rastgele

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Merhaba arkadaşlar sular halen boş, sıcaklar kavuruyor bayramdan sonra inşallah herkesin beklediği balık boğaza girmiş olur..
Birde sorum var :)
Spin kamışla şamandıra ipekli sistemle zargana tutulur mu ? bildiğim kadarıyla zargana açıkta olmuyor teoride olur gibi geliyor ama tecrübe edenler vardır elbet

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Emre ile 2 gündür sardalyaya sarmış bulunuyoruz. Hemde sezon kapalı olduğundan palamuta antreman yapmış oluyoruz. :) Akşamüzeri 18-21 saatleri arasında, yetecek kadar (1.5 kg) mevsim balığımız sardalyamızı avlayıp evin yolunu tuttuk. Tombul tombul, g[/img][/url]
Devami rast gelsin insallah elinize saglik insallah ramazandan sonrada cikmaya devam eder gecen sene dogru duzgun yuzunu gormedik bu guzelligin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...