Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALEKSALP

Aktif Üye
Arkadaşlar balık halen boğazdan girmedi havaların çok sıcak boğucu olması balığı kıyıya getirmiyor bir türlü, Bu yüzden verimsiz geçiyor günler.
Tahminimce çıtır avlanmalara devam ama en az 2-3 hafta daha böyle gidecek gibi görünüyor.
Sonrasından bu sene çok umutluyum.
Zira sıcaklardan sebep balıklar avlanamadı küçük balıklar önümüzdeki ay kocaman olarak geri dönecek ayrıca yumurtalama zamanı sorunsuz geçti balıklar için.

Adı
seçkin
ve beyaz kısa tüylü çaparide yap yada edin elinde bulunsun her dönem turuncuyu yemez
ahmet abi balığa sayende geçen kış başlamıştık. yanına ne zamandır gelemiyoz. palamut senin ordanda çıkıyo demi abi, vede çaparisi filan bulunur sende. ona göre ilk palamut oltaya takıldığında senin ordayız.

cankar_34

Üye
Adı
Can Kar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
palamut haberleri iyice arttı fısıltı gazetesinde nedir kesin bilen var mı

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
peki nereden tuttun sorması ayıp ? istersen özel mesajla da gönderebilirsin
Neden ayıp olsun sorması, mera bilgisini asla gizleme gereği duymadım şimdiye kadar, sonuçta herkes kısmetini yakalar Üsküdar semsipasa cami önünden aldım, akşam saat 16 ile 20 arası, sardalya bu sıralar azaldı doğru, ama balık aciktaydi, iyi takım Set kullanan ben ve birkaç kişi dışında millet kesat döndü evine, herkese rast gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...