Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizdenizci

Daimi Üye
senihcan tekneyi pazar gelince gör.
bak ne balıklar tutacağız akıllara zarar az kaldı tekne için özel palamut ve çinekop çaparilerini son gaz hazırlıyorum.
Ahmet Abi çaparilerden bana da ayır, er-geç yanına uğrayıp alacağım :)

Sağlıcakla kal...

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Aman gaza gelme Senih, soğukkanlılığını koru :D Gaz cebe zarar veriyor
Valla öyle abi :) Mersinde 2 hafta tatilde hiç aklıma yeni bişeyler almak gelmedi mesela mis gibi yaptım avımı en fazla balıklar çıldırttı 60 paket yemle 60 balık tuttum :D İstanbula geldim olta attım deniz boş başladı kaşıntı sabah akşam platta daiwa tournement izliyorum :D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
o cebinde gaz ile geziyor zaten .:D:D
Ahmet abi hiç sorma :) Valla burda tek yaşıyorum herhangi bir sorumlulukta yok bütün parayı balığa yatırdık resmen son 4,5 aydır :D Hani alacak bişey kalmadı şuan her türlü ava hazırım 40 50 kiloluk balık avına gidelim de gelirim. Spine gidelim de gelirim , tatlı su de gelirim . Her türlü surf malzemesi elimde var yem kilidi özel kurşunlar boncuklar silikonlar . Ama işte balık olmayınca makineyimi yükseltsem kaşıntısı başladı ama eminim o son makineyi alırsam en azından makine kaşıntısı biter :)

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla öyle abi :) Mersinde 2 hafta tatilde hiç aklıma yeni bişeyler almak gelmedi mesela mis gibi yaptım avımı en fazla balıklar çıldırttı 60 paket yemle 60 balık tuttum :D İstanbula geldim olta attım deniz boş başladı kaşıntı sabah akşam platta daiwa tournement izliyorum :D
O bana da olur bazen. Taktı mı takarım, alana kadar uyku tutmaz. Bazen de incuku yaparım, spin yaparım, sırtı çekerim, baraküda, sinarit, kılıç falan tutarım, üüüüü ne maceralar, ne maceralar. Sonra sabah kalkar işe gelirim :D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
O bana da olur bazen. Taktı mı takarım, alana kadar uyku tutmaz. Bazen de incuku yaparım, spin yaparım, sırtı çekerim, baraküda, sinarit, kılıç falan tutarım, üüüüü ne maceralar, ne maceralar. Sonra sabah kalkar işe gelirim :D
Valla abi o banada çok oluyorduda tekne avına çok gittim millet patır patır alırken bana ufacık mercanlar gelince teknede bahtım yok diye beynimze yazıldı tekne avları artık rüyama girmiyor :D Surf avlarında ama güzel baltabaş çupralar falan giriyor , minekoplar dev levrekler :D Sonra kalk balığa değil işe git :D

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla abi o banada çok oluyorduda tekne avına çok gittim millet patır patır alırken bana ufacık mercanlar gelince teknede bahtım yok diye beynimze yazıldı tekne avları artık rüyama girmiyor :D Surf avlarında ama güzel baltabaş çupralar falan giriyor , minekoplar dev levrekler :D Sonra kalk balığa değil işe git :D
Senihcan sen beynine yazılanları hemen sil, seninle daha çok tekne avlarına gideceğiz inşallah. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...