anton
Aktif Üye
RAd
Sonar ile balığı korkutmuş olabilir. Dünyada yasaklanmış sonarlar bizde serbest malesef. Muhtemelen az balık gördüğünden ağı atmadan yer degiştirmiştir.
Merhaba ,
Geçen hafta ki avımda başımdan geçen bir hadiseyi paylaşmak istedim , gece yemli çinekop avı yapıyordum .Gayet verimli ve güzel bir av oluyordu .Ortalama 3-5 dk bir balık yapıyordu , bir ara indir bindir şeklinde yaptı , nerdeyse yem yetiştiremiyordum .Sonra açıkta büyük bir gırgır teknesi gördüm teknenin boyu 15-20 metre arasında ,güvertesi ağladolu .Merada bi sağa bi sola dolanmaya başladı .Galiba balığı buldu ağ atacaktı , hayde gecenın bu saatınde buda nerden çıktı .beyaz kırmızı renlkerde çakara benziyen bi ışığı denize doğru tutmaya başladı .15 dk sonra oradan uzaklaştı .Oh be kurtul derken balıkta tı yok ! Sabırla 2 saat daha bekledim ama nafile .Bende mecburen teknesınede kaptanınada ......... diyerek avı sonlandırdım .Merak ettiğim gırgır ağ atmamıştı , peki balıklar nereye giti .yorumlarınızı bekliyorum saygılar..[/QUOT
Sonar ile balığı korkutmuş olabilir. Dünyada yasaklanmış sonarlar bizde serbest malesef. Muhtemelen az balık gördüğünden ağı atmadan yer degiştirmiştir.