Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
RAd
Merhaba ,

Geçen hafta ki avımda başımdan geçen bir hadiseyi paylaşmak istedim , gece yemli çinekop avı yapıyordum .Gayet verimli ve güzel bir av oluyordu .Ortalama 3-5 dk bir balık yapıyordu , bir ara indir bindir şeklinde yaptı , nerdeyse yem yetiştiremiyordum .Sonra açıkta büyük bir gırgır teknesi gördüm teknenin boyu 15-20 metre arasında ,güvertesi ağladolu .Merada bi sağa bi sola dolanmaya başladı .Galiba balığı buldu ağ atacaktı , hayde gecenın bu saatınde buda nerden çıktı .beyaz kırmızı renlkerde çakara benziyen bi ışığı denize doğru tutmaya başladı .15 dk sonra oradan uzaklaştı .Oh be kurtul derken balıkta tı yok ! Sabırla 2 saat daha bekledim ama nafile .Bende mecburen teknesınede kaptanınada ......... diyerek avı sonlandırdım .Merak ettiğim gırgır ağ atmamıştı , peki balıklar nereye giti .yorumlarınızı bekliyorum saygılar..[/QUOT

Sonar ile balığı korkutmuş olabilir. Dünyada yasaklanmış sonarlar bizde serbest malesef. Muhtemelen az balık gördüğünden ağı atmadan yer degiştirmiştir.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
Sabah sporumu yapmak için bende boğaza indim. Hava güzeldi. 6 ile 9 arası kovada gördüğünüz balıkları kandırabildim. Yapraklar suya iade edildi. Balık ince. 220gram kurşun arkası rapala kullanıldı. işe gitmek zorunda olduğumdan avı erken sonlandırdım. Balık ben ayrılırken devam ediyordu. Merada 4-5 adet iri lüfer yakalandı. Bana denk gelmedi tabi :)
20141128_100143.jpg

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Bugün gözler palamut-lüferi arasa da kısmetimizde yokmuş, tutamadık.
Sabah suyunda aşağıdaki balıkları kovama gönderdim ve 12.30 gibi toplanıp dönüşe geçtim.
Rastgele
Sabah sporumu yapmak için bende boğaza indim. Hava güzeldi. 6 ile 9 arası kovada gördüğünüz balıkları kandırabildim. Yapraklar suya iade edildi. Balık ince. 220gram kurşun arkası rapala kullanıldı. işe gitmek zorunda olduğumdan avı erken sonlandırdım. Balık ben ayrılırken devam ediyordu. Merada 4-5 adet iri lüfer yakalandı. Bana denk gelmedi tabi :)
Ekli dosyayı görüntüle 9424
Dün çok balık yapmayınca, dedim bugün biz tutamadık ya kesin yarın güzel balık yapar diye, aynen öyle olmuş...:snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn:

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Hay maşallah, çok güzel ya kova dolmuş resmen :harika:
Yok ya ben gelmiyim bi daha boğaza da bari siz balık alın, olaya bak arkadaş :acpsnr::acpsnr::acpsnr::booo:

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hay maşallah, çok güzel ya kova dolmuş resmen :harika:
Yok ya ben gelmiyim bi daha boğaza da bari siz balık alın, olaya bak arkadaş :acpsnr::acpsnr::acpsnr::booo:
Bu balık sevdası öyle birşeyki , başkası balığı aldıkça insan daha da çok bileniyor :). Ama herkez kısmetini yiyor .Eminim şimdiden bende sende bir daha ki avın planları içerisiniz girmişizdir bile ...

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
balık işi belli olmuyor işte birinde tık yokken diğer merada balık coşuyor herşey kısmet alan iyi almış herkese rast gele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...