Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Musti.barut

Daimi Üye
Ne düşündükleri belli değil mi, hiç sesi çıkan duyuyor musun bak, meraların patladığını duyduklarından beridir. Millet zannediyordu ki balık bitecek korkusuna mera paylaşılmıyor, korkulan şey olta atmaya yer bulunamayacak olması idi. Geçen geldi adamın biri üyelik alıp mera söyleyip kaçtı, millet ertesi gün ordan olta açmadan geri dönmüş, atanlarda birbirine dolanmaktan zaten balık tutamamış. Eee paylaşıldı işte, hani ne oldu...
aynen bu konu hakkında direten birde üstüne esip gürleyenler sustular sanki

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
aynen bu konu hakkında direten birde üstüne esip gürleyenler sustular sanki
Musti , Furkan takmayın kafayı kardeşim zaten balık az havalar soğusun balığı kanaldan alma vakti gelsin o zaman göreceğim ben o kalabalığı , yani zaten balık yok o yüzden sinirleri haran etmeye de gerek yok

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Musti , Furkan takmayın kafayı kardeşim zaten balık az havalar soğusun balığı kanaldan alma vakti gelsin o zaman göreceğim ben o kalabalığı , yani zaten balık yok o yüzden sinirleri haran etmeye de gerek yok
Ben hertürlü balığımı tutarım abi, sorun yok.
Tamamen işin zevk kısmındayım, yakalayıp salıyorum fazla tutma gereği duymuyorum o yüzden, pek gerek yok tutup satmıyorum da pek fazla da balık yediğim söylenemez :)
Sezonda görüşürüz, kanal işi var. :D bol rapala çeşiti yap özellikle sarılı kırmızılı.
20151003_155421.jpg

Son düzenleme:

camahmt

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
DSC_0086.JPG DSC_0085.JPG
Şuan ağaçlı köyü sahilde işe geldim ve burda mükemmel şekilde rüzgar,yağmur ve gördünüz üzere dalga var.benim de aklıma sizin aklınıza gelen ilk şey geldi :) havalar sıcakkende gelmiştim 2 kere buraya o malüm soru geçti aklımdan acaba levrek için uygun bir mera mı.burası hakkında bi bilgisi ya da deneyimi olan var mı.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
En üsteki çok yakışıklı be
Yavaş yavaş depoyu fulluyorsun :D
Bu depola sanırsam spine 3 ay daha şikayet etmeden devam edersin :p
Yanlız ben balıkları paylaşmayacağım , maria rapalam ile kaçan kediyi görünce üzüldüm.
Kediyemi üzülsek daha sıfır olan rapalayamı bilemedim :oops:
İma sasukede lüferle beraber gitti :acpsnr:

Son düzenleme:

Musti.barut

Daimi Üye
paşam zaten zamanı bildiğim için boşuna gitmiyorum ama
meraların bu denli patlamasın da en büyük etken face ve gevşek insanların yüzündendir kimse bana kızmasın kusura bakmasın
Sende iyi bilirsinki et için değil zevk için gidiyoruz balık olsada olur olmasada yaptığımız sohbet atacağımız stres için gidiyoruz haksızmıyım

Musti.barut

Daimi Üye
Ekli dosyayı görüntüle 25017 Ekli dosyayı görüntüle 25018
Şuan ağaçlı köyü sahilde işe geldim ve burda mükemmel şekilde rüzgar,yağmur ve gördünüz üzere dalga var.benim de aklıma sizin aklınıza gelen ilk şey geldi :) havalar sıcakkende gelmiştim 2 kere buraya o malüm soru geçti aklımdan acaba levrek için uygun bir mera mı.burası hakkında bi bilgisi ya da deneyimi olan var mı.
aman kardeşim sil şu resimleri millet birşey var zannedip akın edicek

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ben hertürlü balığımı tutarım abi, sorun yok.
Tamamen işin zevk kısmındayım, yakalayıp salıyorum fazla tutma gereği duymuyorum o yüzden, pek gerek yok tutup satmıyorum da pek fazla da balık yediğim söylenemez :)
Sezonda görüşürüz, kanal işi var. :D bol rapala çeşiti yap özellikle sarılı kırmızılı.
Ekli dosyayı görüntüle 25019
furkan o alet ne öyle ? garip şeyler var sende de..ne kolu kol ne kafası kafa :D :D :D

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
furkan o alet ne öyle ? garip şeyler var sende de..ne kolu kol ne kafası kafa :D :D :D
Sorma abi yatırımı yaptık yine bakalım ;) Alet kisu compe edition kol aero techc. xtb :D 9 cm siyah, örgü kisu kendinden şoklu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...