Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Ben hertürlü balığımı tutarım abi, sorun yok.
Tamamen işin zevk kısmındayım, yakalayıp salıyorum fazla tutma gereği duymuyorum o yüzden, pek gerek yok tutup satmıyorum da pek fazla da balık yediğim söylenemez :)
Sezonda görüşürüz, kanal işi var. :D bol rapala çeşiti yap özellikle sarılı kırmızılı.
Kardeşim rapala çeşitlerini resim atsam PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN DERSİN , duo lar yo zuri ler strike pro lar target minnow lar yok yok

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kardeşim rapala çeşitlerini resim atsam PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN DERSİN , duo lar yo zuri ler strike pro lar target minnow lar yok yok
O tip aletlerle girersen meraya ağlarsın yanlız :D yeri geliyor 4 5 rapala koparıyoruz. Kış balıkçılığında dipten çektiğimizden takım bırakma riski çok fazla.

Dün kululideydim saat 15-19 arası. Tek tük istavrit dışında hiç bişi yoktu. Son saatte yemli denedim , Vuruş bile yoktu. Ne zaman gelcek bu yavrular.

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sorma abi yatırımı yaptık yine bakalım ;) Alet kisu compe edition kol aero techc. xtb :D 9 cm siyah, örgü kisu kendinden şoklu.
klasik kisuların dışında benim de keyif alarak kullandığım ve aldığım balığın kalp atışlarını spoolda hissettiğim bir alet.
kısacası nalet :D bendeki ipi de biliyorsun. ona göre hazırla kendini. kapışmaya az kaldı. hayırlı olsun ;) bu arada kol yapman iyi olmuş. sırf kol için pa fliegen almıştım ben de...

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün kulelide 6 arkadaş takılıyoruz. Arkadaşım bira ikram etti. Bir yudum almıştım ki biri zabıta 3 polis memuru arkadaş gelip TC kimlik ve adres bilgilerimizi alıp gittiler. Kabahatler kanuna göre belli bir ceza tutarının adresimize geleceğini bildirdiler. İlk defa böyle birşey gördüm. Kendi halimizde takılıyorduk. Bekliyoruz ne gelecek bakalım.
Balık tutarken keyif olsun diye bira içen arkadaşlara duyurulur. Saat gece 00:30

mahalle baskısı!eskiden hiç böyle şeyler olmazdı. adam balık tutarken 2-3 yudum içkisini içemeyecek mi kardeşim. kime ne zararı var bunun. sapıtan adam içmeden de sapıtıyor zaten. zabıtayla polis bir olmuş nelerle uğraşıypr adiler. etraf terörist dolu bununla uğraşıyorlar ancak. bunları başımızıa musallat edenlerin allah belasını versin . yobaz herifler

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
klasik kisuların dışında benim de keyif alarak kullandığım ve aldığım balığın kalp atışlarını spoolda hissettiğim bir alet.
kısacası nalet :D bendeki ipi de biliyorsun. ona göre hazırla kendini. kapışmaya az kaldı. hayırlı olsun ;) bu arada kol yapman iyi olmuş. sırf kol için pa fliegen almıştım ben de...
Bi dakka bi dakka sıranı beklemen lazım Furkan'ın önce bana sözü var horozları önce biz döğüştürücez:)

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bi dakka bi dakka sıranı beklemen lazım Furkan'ın önce bana sözü var horozları önce biz döğüştürücez:)
Ufuk ben rövanşın peşindeyim.geçen sene madara olmuştum.
şuan atış için ağırlık çalışıyorum. spine gitmiyorum zaten balık yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...