Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Red Snapper

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Resimdeki teknenin aynısını geçen sene şikayet ettim.Verilen cevap Tekne 7 metreden küçükse ağ atabilir.Bütün kurumlarımız ne kadar bilinçsiz.
Şikayeti nereye yapıyoruz 174 mü? Bir de tezgahlardaki çinekoplar için daha önce şikayet edip de sonuç alan arkadaş var mı? Eğer varsa sabahtan akşama kadar şikayet araması yapmak lazım. Hatta sonuç olmasa bile aramak lazım ki bi rahatsızlık oluşturalım...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Su aralar birak girgiri girgirla sahilde adam tutana bile sesini cikarmazlar malum onumuz secim balikcilari karsina almak istemezler adamlar zaten pireli en ufak biseyde grev yapiyolar. Oy kaybetmek istemez bence hukumet istedigimiz kadar sikayet edelim bu aralar nazik dille olayla ekibimiz ilgilenecek gibi cevaplar alabiliriz soylediklerimiz o masada kagitta kalir sonrada ucak yapip birbirlerine atalrlar belki kagida bile yazmazlar nede olsa burasi turkiye baska turkiye yok.

B

blacksea

Misafir
Su aralar birak girgiri girgirla sahilde adam tutana bile sesini cikarmazlar malum onumuz secim balikcilari karsina almak istemezler adamlar zaten pireli en ufak biseyde grev yapiyolar. Oy kaybetmek istemez bence hukumet istedigimiz kadar sikayet edelim bu aralar nazik dille olayla ekibimiz ilgilenecek gibi cevaplar alabiliriz soylediklerimiz o masada kagitta kalir sonrada ucak yapip birbirlerine atalrlar belki kagida bile yazmazlar nede olsa burasi turkiye baska turkiye yok.
Denizde balık bitince sokağa dökülüp işsisiz diye bağırırlar.Hükümete oy veren denizciler bu sefer yasaklara uymadıklarını unutarak devlet denizleri korumuyor denizde balık kalmadı açız diye bağırırlar.Tuhaf bir insan yapısına sahip bir ülkeyiz.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Geçen sene ufak tekneyle çıkan arkadaşlara gemi yoluna girdikleri gerekçesiyle sahil güvenlik bir ton ceza kesti, bunlara da kesse ya. millet hep tekneleri bırakıp gitti kaç tane küçük tekneye el koydular. ama bir tane gırgıra el konulduğunu ya da ceza kesildiğini görmedim. kesilmiş olabilir ama ben görmedim.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Şikayeti nereye yapıyoruz 174 mü? Bir de tezgahlardaki çinekoplar için daha önce şikayet edip de sonuç alan arkadaş var mı? Eğer varsa sabahtan akşama kadar şikayet araması yapmak lazım. Hatta sonuç olmasa bile aramak lazım ki bi rahatsızlık oluşturalım...
ben 2 kere şikayet ettim sonuç alamadım ikisinde de geri dönüp yasal derinlikte avlandığını öne sürdüler. avlanılan yer ise burun bahçenin 10 metre açığı.

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu aksam cikmak istiyorum artik. Hava durumu ve anadolu yakasi avlak tavsiyesi hakkinda bilgi varmidir

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
IMG_3902.JPG

yemli dip takımı ile salı akşamı avrupa yakası alınanlar.
izmaritin birini parçayalıp lüfere attım diğer oltayla, sonuc 3 saat 0 vuruş, neyle bunlar da keyif verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...