Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
merhaba ben duo tetraworks works ile ilk zamanlar alıyordum toto42 modeli ama şu sıralar daha çok mebaru 5 ve ya 7 cm silikonlar ile kendi yaptığım bir takımla alıyorum. 3 gr kıstırma kurşun arkası bir kulaç misina bırakıyorum ucuna 9 no iğne ve silikon takıyorum. Bazen silikon yerine istavritine kuyruk altı da iyi iş yapıyor.Tebrikler Engin bey bende lrf olayına merak saldım ama bir türlü istavrit tutamadım acaba hangi sahte ile alıyorsunuz rastgele
Rastgele Erol hocam. Garipçe tarafında spin yapılabilecek yer bulamadık biz. Rumeli kavağı ve Rumeli feneri tarafında gittiğimiz yerler var ama Garipçe tarafını çözemedik bir türlü.Şu an balıktayız balık var ama beyler çok yukarda garipçeye doğru gelin bizi görürsünüz![]()
Fırdöndülü klips değil.Rapala klipsi.Spin avında sahteleri makinadan gelen misinaya direkt mi bağlıyorsunuz yoksa fırdöndülü klipse mi.3-4 sahte kullanıldığında devamlı çöz bağla sıkıntı oluyor malum.teşekkürler
Tavayı yağlamışsın yine maşallah, nasıl aldın yemli mi?Suan dondum cubukludan. 19.00/02.00 arasi 6 cinekop. Fakat 6 sida 19/21 arasi. Sonra kesti. Not baska tutan gormedim. Bana denk geldi herhalde.
Teşekkürler Engin Beymerhaba ben duo tetraworks works ile ilk zamanlar alıyordum toto42 modeli ama şu sıralar daha çok mebaru 5 ve ya 7 cm silikonlar ile kendi yaptığım bir takımla alıyorum. 3 gr kıstırma kurşun arkası bir kulaç misina bırakıyorum ucuna 9 no iğne ve silikon takıyorum. Bazen silikon yerine istavritine kuyruk altı da iyi iş yapıyor.