Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Tebrikler Engin bey bende lrf olayına merak saldım ama bir türlü istavrit tutamadım acaba hangi sahte ile alıyorsunuz rastgele
merhaba ben duo tetraworks works ile ilk zamanlar alıyordum toto42 modeli ama şu sıralar daha çok mebaru 5 ve ya 7 cm silikonlar ile kendi yaptığım bir takımla alıyorum. 3 gr kıstırma kurşun arkası bir kulaç misina bırakıyorum ucuna 9 no iğne ve silikon takıyorum. Bazen silikon yerine istavritine kuyruk altı da iyi iş yapıyor.

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Şu an balıktayız balık var ama beyler çok yukarda garipçeye doğru gelin bizi görürsünüz ;)
Rastgele Erol hocam. Garipçe tarafında spin yapılabilecek yer bulamadık biz. Rumeli kavağı ve Rumeli feneri tarafında gittiğimiz yerler var ama Garipçe tarafını çözemedik bir türlü.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Suya ışık tutun kefaller nasıl oynak yapıyor. Dün oltayı atıyorum düştüğü yer kazan gibi fokurduyor. Birbirlerinden bile ürküyor hayvanlar. Birde çinekopta çok ufak yemli attım baktım boylar ufak çok kalmadım zaten balığı alamıyorsunuz bile yemi parçalayıp gidiyor.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Spin avında sahteleri makinadan gelen misinaya direkt mi bağlıyorsunuz yoksa fırdöndülü klipse mi.3-4 sahte kullanıldığında devamlı çöz bağla sıkıntı oluyor malum.teşekkürler
Fırdöndülü klips değil.Rapala klipsi.
kaliteli bir marka kullanmakta fayda var.

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Suan dondum cubukludan. 19.00/02.00 arasi 6 cinekop. Fakat 6 sida 19/21 arasi. Sonra kesti. Not baska tutan gormedim. Bana denk geldi herhalde.

Gokko83

Üye
Adı
Gürkan Aytekin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Suan dondum cubukludan. 19.00/02.00 arasi 6 cinekop. Fakat 6 sida 19/21 arasi. Sonra kesti. Not baska tutan gormedim. Bana denk geldi herhalde.
Tavayı yağlamışsın yine maşallah, nasıl aldın yemli mi?

oltacı34

Üye
Adı
sinan karkur
merhaba ben duo tetraworks works ile ilk zamanlar alıyordum toto42 modeli ama şu sıralar daha çok mebaru 5 ve ya 7 cm silikonlar ile kendi yaptığım bir takımla alıyorum. 3 gr kıstırma kurşun arkası bir kulaç misina bırakıyorum ucuna 9 no iğne ve silikon takıyorum. Bazen silikon yerine istavritine kuyruk altı da iyi iş yapıyor.
Teşekkürler Engin Bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...