Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aramıza hoş geldiniz.aaa çok ayıp olmuş ama![]()
Çok teşekkür ederim. bu desteği gördükçe teknolojimizi arttırarak daha kaliteli ve uygun bütçeli ürünleri yapacağız. suan için emekleme dönemindeyiz. Fayda maliyet arasında maliyet konusunda biraz sıkıntımız var, seri üretim ve otomasyon sistemi ile maliyet dengesini kurup piyasanın ilklerini zorlayacagımızdan hiç şüpheniz olmasın.%100 araba, uçak yapacağız söylemlerinden çok daha umut verici balıkçılık malzemeleri üretimi.
Bu girişimci arkadaşı tüm kalbimle destekliyorum. En kıytırık ülkelerin kendi ürretimi rapala ve balıkcılık malzemeleri varken bu çok yerinde bir girişim olmuş. Umarım sadece fiyat olarak değil aynı zamanda teknoloji olarakta rekabet eder.
Bir gün yabancı marketlerde satılan kendini kanıtlamış türk yapımı sahte balıkları görmek benim için araba üretiminden çok daha başarılı bir girişim olacaktır.
Tebrikler bu kardeşimize canı gönülden. Bravo!
Hoşgeldin erkan abiÇok teşekkür ederim. bu desteği gördükçe teknolojimizi arttırarak daha kaliteli ve uygun bütçeli ürünleri yapacağız. suan için emekleme dönemindeyiz. Fayda maliyet arasında maliyet konusunda biraz sıkıntımız var, seri üretim ve otomasyon sistemi ile maliyet dengesini kurup piyasanın ilklerini zorlayacagımızdan hiç şüpheniz olmasın.![]()
Saygıdeğer arkadaşım,Çok teşekkür ederim. bu desteği gördükçe teknolojimizi arttırarak daha kaliteli ve uygun bütçeli ürünleri yapacağız. suan için emekleme dönemindeyiz. Fayda maliyet arasında maliyet konusunda biraz sıkıntımız var, seri üretim ve otomasyon sistemi ile maliyet dengesini kurup piyasanın ilklerini zorlayacagımızdan hiç şüpheniz olmasın.![]()
Hoşgeldin kardeşimaaa çok ayıp olmuş ama![]()