Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pars

Aktif Üye
%100 araba, uçak yapacağız söylemlerinden çok daha umut verici balıkçılık malzemeleri üretimi.
Bu girişimci arkadaşı tüm kalbimle destekliyorum. En kıytırık ülkelerin kendi ürretimi rapala ve balıkcılık malzemeleri varken bu çok yerinde bir girişim olmuş. Umarım sadece fiyat olarak değil aynı zamanda teknoloji olarakta rekabet eder.
Bir gün yabancı marketlerde satılan kendini kanıtlamış türk yapımı sahte balıkları görmek benim için araba üretiminden çok daha başarılı bir girişim olacaktır.
Tebrikler bu kardeşimize canı gönülden. Bravo!

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
%100 araba, uçak yapacağız söylemlerinden çok daha umut verici balıkçılık malzemeleri üretimi.
Bu girişimci arkadaşı tüm kalbimle destekliyorum. En kıytırık ülkelerin kendi ürretimi rapala ve balıkcılık malzemeleri varken bu çok yerinde bir girişim olmuş. Umarım sadece fiyat olarak değil aynı zamanda teknoloji olarakta rekabet eder.
Bir gün yabancı marketlerde satılan kendini kanıtlamış türk yapımı sahte balıkları görmek benim için araba üretiminden çok daha başarılı bir girişim olacaktır.
Tebrikler bu kardeşimize canı gönülden. Bravo!
Çok teşekkür ederim. bu desteği gördükçe teknolojimizi arttırarak daha kaliteli ve uygun bütçeli ürünleri yapacağız. suan için emekleme dönemindeyiz. Fayda maliyet arasında maliyet konusunda biraz sıkıntımız var, seri üretim ve otomasyon sistemi ile maliyet dengesini kurup piyasanın ilklerini zorlayacagımızdan hiç şüpheniz olmasın. :)

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim. bu desteği gördükçe teknolojimizi arttırarak daha kaliteli ve uygun bütçeli ürünleri yapacağız. suan için emekleme dönemindeyiz. Fayda maliyet arasında maliyet konusunda biraz sıkıntımız var, seri üretim ve otomasyon sistemi ile maliyet dengesini kurup piyasanın ilklerini zorlayacagımızdan hiç şüpheniz olmasın. :)
Hoşgeldin erkan abi

pars

Aktif Üye
Saygıdeğer arkadaşım,

Ali expressten 5 tanesi 1 dolara rapala almak varken neden 65tl verip ima sasuke aldığımı umarım unutmazsın. Fiyat konusunda kimse ÇİN ile rekabet edemez. Ama kalite konusu başka.

İçimizden bir çoğu plat.co.jp gibi yurtdışı sitelerden tanesine 50-60 tl ödediği sahte balıkları sipariş ediyor.

Kendi adıma söylüyorum ucuz değil kaliteli yerli ürün istiyorum. Çinlilerle değil japonlarla rekabet ediniz!

Musti.barut

Daimi Üye
aaa çok ayıp olmuş ama :)
Hoşgeldin kardeşim :) gurupta da paylaştığım üzere yoğun çaba uğraş ve el emeğiyle bizlere kazandırdığınız bu ürünleri test edip kullanmak ve sonuç almak gurur verici :)
Bir değim vardır ya yerli malı yurdun malı herkez bunu kullanmalı tekrar sana ve onur kardeşime teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...