Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Spincilik...
Kolay av gibi görünse de İstanbul'da spinciliği tekrar düşünmek gerek...Zira balık çıkan yerde 2. kez olta atmak pek mümkün görünmüyor.

O yüzden forza surf casting diyorum...:islik::koptum:

WP_20160430_17_49_03_Pro.jpg

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Takip ediyorum forumlara yorumlara fotolara bakıyorum ve diyorumki"BU DENİZLERDE BALIK BİTMİŞ"bizler artıkları topluyoruz görünen o içimizdeki heyecanda umutta söndü söndürüldü afferim size gırgırlar,trollar,vs.vs ve en büyük aferi,mi Hakeden "TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI altında görev yapan"SU ÜRÜNLERİ " yazıklar olsun helal olsun içinizde rahat olsun

B

BS Okuru

Misafir
Spincilik...
Kolay av gibi görünse de İstanbul'da spinciliği tekrar düşünmek gerek...Zira balık çıkan yerde 2. kez olta atmak pek mümkün görünmüyor.

O yüzden forza surf casting diyorum...:islik::koptum:

Ekli dosyayı görüntüle 38080
Gel bu taraflara cok guzel meramız var spın ıcın pendik kalabalık candır ya yan yana sırt sırta 50-100 kısı spın avı yapıyor muthıs zevlı arada tekneler gelıyor meraya ag atıyor renklı sahneler gormen lazım ;)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gel bu taraflara cok guzel meramız var spın ıcın pendik kalabalık candır ya yan yana sırt sırta 50-100 kısı spın avı yapıyor muthıs zevlı arada tekneler gelıyor meraya ag atıyor renklı sahneler gormen lazım ;)
Bizim burda da omuz omuza + zıpkıncı dalgıçlar var. Geçen gün balıkçılık hayatımda ilk kez dalgıç tuttum kaşıkla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...