Ersinim meraya cok gec vardık malesef mıllet alacagını almıstı gec kalmamızdakı sebep once cengız balıkcılıga ugradık yenı gelen azores 430 250 gr atarlı teleskopık kamısı yakından gorelım dıye oraya ugradık kamıs ınanılmaz hosuma gıdınce satın aldık cıktık dukkandan

hemen dedık kamısı denıyelım ındık kandıllıye ahalı alacagını almış yorgunluk caylarını ıcıyordu kandıllı merası atıs alanı dar olması sebebıyle dedık cubukluya gıdelım oraya gıttık merada ıncın top oynuyor havada ınanılmaz sıcak apar topar kamısı kurduk ılk atısı arkadasım @
exxper yaptı 140 gr ıle ee nasıl kamıs dedım anlamadımkı dedı nasıl yanı dedım kursun varmı yokmu bellı olmadı dedı ıyı dedım sonra 175 kursunu taktık yıne atıs yaptı sımdı nasıl dedım yıne aynı dedı nasıl yanı deyınce bu sefer ben aldım kamısı dırek 220 gr kursunu taktım ılk atıs bıraz tedırgın attım atıs yaptıkdan sonra bende anlayamadım kursun varmı yokmu sonra allah allah dedım kursunu cıdden hıssetmedım sonra sert atıs yıne aynı dedım haklıymıssın 220 gr kursun varmı yokmu atısda anlasılmıyor sonra cantada 250 gr kursun aradık lakın malesef yoktu

benım gıbı sert aksıyonlu bır kamıs sever ınsanlar muhakkak bu kamısı denemelerını tavsıye ederım cıdden ınanılmaz sert aksıyonlu bır kamıs ve kamıs sadece onden esnıyor .