B
BS Okuru
Misafir
bızden bu kadar dıyorlar sanırım abı palamutlar .kafamdada palamut ısını bıtırdım onumuzdekı maclara bakarız artıkGeldilermiki gittiler?yoksa güneş yoksa bizdemi yokuz diyorlar![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bızden bu kadar dıyorlar sanırım abı palamutlar .kafamdada palamut ısını bıtırdım onumuzdekı maclara bakarız artıkGeldilermiki gittiler?yoksa güneş yoksa bizdemi yokuz diyorlar![]()
Arkadaşlar videodaki kişi Vedat Abayoğlu abimizdir ve doğru olan usulu bize aktarmıştır.Bunun adı görüntüler izlendiğinde vahşet olarak görülebilir.Ancak şunu düşünmek gerekir.Netice itibari ile bize helal olan bir varlığı yakalayıp avlayıp yiyoruz. Sizce kovada bir yudum oksijen için can çekişe çekişe ölmesimi yoksa kanı akıtılarak çabucak öldürülmesimi vahşettir ? orkinos palamut kılıç Ton balığı gibi balıklarda kan akıtılmadığı için çoğu zaman sirkeli su ile önceden marine edilir ki kan kokusundan tadından arınsın diye.nationalda belgesel seyreden çok hobidaşım olduğuna eminim ve o programda orkinos yakalandıktan sonra yapılan işlemi hatırlayın....siz tezgahlara gelen balıkların kanlarının akıtılmadığını düşünüyorsanız yanılanlardansınız.lüfer sarıkanat balıklarınında kanlarını akıtıp yakaladıktan sonra deniz suyunda temizlediğinizde eve gelip pişirin bide kovada havasızlıktan ölen sarıkanat pişirin yiyin aradaki farkı anlayacaksınız.peki abiler faydası varda nasıl akıtıcaz mesela ben bi video izlemiştim dişlinin kanını akıtıyordu kafa kesmeden paylaşayım hemen palamutta bunu nasıl yapıcaz acaba
aynı saatlerde üsküdarda kuyruk bile sallamıyordu sanırım... düşündüğümüz gibi burada yok karşısı iş yapıyodur oldu...02.00 itibariyle Beylerbeyi cami avlusu;
hafif esinti var ancak akıntı hiç yok. 125-150 gr kurşun ve kamuşın atarı kadar mesafede yemli çinekop boş çevirmiyor. Yanımda Taze yemle 3 saatte 20 parça çinekop alındı. Fotoğraftakiler kadar da zayıf değiller.
Birkaç tane istavrit ve birtane de kefal aldı arkadaşlar yemli çinekop takımıyla. Sadece 1 tane yaprak geldi o da evine geri gönderildi.
Ben pek vedat babaya benzetemedim yanılıyormuyum ?Arkadaşlar videodaki kişi Vedat Abayoğlu abimizdir ve doğru olan usulu bize aktarmıştır.Bunun adı görüntüler izlendiğinde vahşet olarak görülebilir.Ancak şunu düşünmek gerekir.Netice itibari ile bize helal olan bir varlığı yakalayıp avlayıp yiyoruz. Sizce kovada bir yudum oksijen için can çekişe çekişe ölmesimi yoksa kanı akıtılarak çabucak öldürülmesimi vahşettir ? orkinos palamut kılıç Ton balığı gibi balıklarda kan akıtılmadığı için çoğu zaman sirkeli su ile önceden marine edilir ki kan kokusundan tadından arınsın diye.nationalda belgesel seyreden çok hobidaşım olduğuna eminim ve o programda orkinos yakalandıktan sonra yapılan işlemi hatırlayın....siz tezgahlara gelen balıkların kanlarının akıtılmadığını düşünüyorsanız yanılanlardansınız.lüfer sarıkanat balıklarınında kanlarını akıtıp yakaladıktan sonra deniz suyunda temizlediğinizde eve gelip pişirin bide kovada havasızlıktan ölen sarıkanat pişirin yiyin aradaki farkı anlayacaksınız.
vicdan elbette önemli o video vahşet değil benim için.canlı balığa o muamele belki damak tadı düşünülerek yapılan bir işlem olarak görülebilir.Ama kanaatimce inancımca hayvanın daha az can çekişmesi engellenmiş oluyor. Lakerda nasıl yapılır izlemenizi öneririm.keza istanbulda çok az layıkı ile lakerda yapan yer kaldıtorik balığının ilik temizlenmesinin önemi bayat balıkta yeni tutulan taze balıkta nasıl oluyor.Eskilerden bilen bilir... Saygılarımla
video daki abimiz fikret ahsen böre dir.Arkadaşlar videodaki kişi Vedat Abayoğlu abimizdir ve doğru olan usulu bize aktarmıştır.Bunun adı görüntüler izlendiğinde vahşet olarak görülebilir.Ancak şunu düşünmek gerekir.Netice itibari ile bize helal olan bir varlığı yakalayıp avlayıp yiyoruz. Sizce kovada bir yudum oksijen için can çekişe çekişe ölmesimi yoksa kanı akıtılarak çabucak öldürülmesimi vahşettir ? orkinos palamut kılıç Ton balığı gibi balıklarda kan akıtılmadığı için çoğu zaman sirkeli su ile önceden marine edilir ki kan kokusundan tadından arınsın diye.nationalda belgesel seyreden çok hobidaşım olduğuna eminim ve o programda orkinos yakalandıktan sonra yapılan işlemi hatırlayın....siz tezgahlara gelen balıkların kanlarının akıtılmadığını düşünüyorsanız yanılanlardansınız.lüfer sarıkanat balıklarınında kanlarını akıtıp yakaladıktan sonra deniz suyunda temizlediğinizde eve gelip pişirin bide kovada havasızlıktan ölen sarıkanat pişirin yiyin aradaki farkı anlayacaksınız.
vicdan elbette önemli o video vahşet değil benim için.canlı balığa o muamele belki damak tadı düşünülerek yapılan bir işlem olarak görülebilir.Ama kanaatimce inancımca hayvanın daha az can çekişmesi engellenmiş oluyor. Lakerda nasıl yapılır izlemenizi öneririm.keza istanbulda çok az layıkı ile lakerda yapan yer kaldıtorik balığının ilik temizlenmesinin önemi bayat balıkta yeni tutulan taze balıkta nasıl oluyor.Eskilerden bilen bilir... Saygılarımla
Abicim oscar yozuri çakmaları 7.5kaç tl kardeşim bunların tanesi nereden aldın güzellermiş rast gele
Birde abicim reklam gibi olmasında okyanus da metin abi de şu rapala var buda 7.5 tlAbicim oscar yozuri çakmaları 7.5 tl
Willy ler 10
Kendolar 9
Ben yıldız balıkçılıktan aldım willy ile oscarları
Kendoları ise cengizden aldım
Ama bunlar etiket fiyatları indirim yaptırırsın yıldız da