Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ARKADAŞLAR SAAT 16:00 CIVARI TARABYA OTELİ ÖNUNDE KUZENİM MAKINASINA BAKIM YAPTIRMAYA GİTTİ 10 DAKİKA İÇİNDE YENİ GELEN 2 KİŞİ YEMLIDE 3 TANE SARIKANAT ALDI .. ARKADAŞLAR BU SENE HER AKŞAM ESKİ VİDEOLARI İZLİYORUM OLTA TAKIMI YAPIYORUM YARIN KESIN BALIGA CIKACAM DIYORUM AMA AYAKLARIM BİR TÜRLÜ GİTMİYOR ZAMAN DERSEN BOL EMEKLI OLMUŞUZ ZATEN :) ARABADA VAR AMA BİR TÜRLÜ COK İSTEMEME RAGMEN EVDEN DIŞARI ATAMIYORUM KENDİMİ BÜYÜMÜ YAPDILAR BANAYA HANIMDA BU KONUDA SAOLSUN KARIŞMIYOR HER HAVA KOŞULANA GÖRE MALZEMEMDE VAR TEK DÜGMEYLE ACILAN CADIRIM BİLE VAR YAGMURDAN KORUNMAK İÇİN AMA OLMUYOR BİRAZ TRAFIGI DERT EDİYORUM SANIRIM AMA BU AKŞAM CIKACAM SANIRIM

hakandaspinar

Aktif Üye
Arkadaşlar Fikret ustadımızın şu uzun kanca çinekop hatta söylediğine göre lüfer takımı boğazda iş yaparmı acaba deneyen oldumu ben test etmek istiyorumda

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yarın mesai çıkışı tekneyle Haliç'ten çıkıp palamuta açılıcaz boğaza doğru. Bakalım kısmetimize gelirse birşeyler paylaşırım raporu. Dün Unkapanı ve Galata Köprüsünü baştan sona gezdim. 1 kişi palamut almıştı onun dışında millet kefale takılıyordu.
Yarın ki hava durumuna dikkat !!, hava müsade ederse şimdiden rast gelsin.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar Fikret ustadımızın şu uzun kanca çinekop hatta söylediğine göre lüfer takımı boğazda iş yaparmı acaba deneyen oldumu ben test etmek istiyorumda

Çok güzel özenerek hazırlamış ama iş yapmaz.

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Dene bizede haber ver :).

erkinvrc95

Aktif Üye
Adı
Erkin
İyi akşamlar herkese, perşembe gecesi tarabya tarafına yemli lüfere gitmeyi planlıyorum balık durumu nedir gece insan oluyormu tarabyada nerede durmalıyım kaç gr kurşun atmalıyım? Hava aydınlanırkende kurşun arkası kaşığa palamut alabilirmiyim? Şimdiden herkese teşekkür ederim

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkese hayırlı avlar akşam 20:00 cıvarı kulelı kandilli ve cubuklaya göz attık tüm meralarda hareket yokdu biz cubukluda karar kıldık ve 3 saat üzerine sadece bir dişli kandırdık ve gece 23:30 civarı toparlandık dönerken kuleliye bir daha göz attık ve durum yine aynıydı hareket yokdu yanı anlıyacagınız bu akşam anadolu yakası tırtdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...